FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Па, би ти кажал и сега, ама да не те разочарувам. На крај на сезона ќе ти кажам.
На кое ? Мојс ќе си оди ? Нема шанси !! 100% сум убеден дека ќе му дадат години да работи него во Јунајтед. Години.

Кажи де, неможеш да ме разочараш повеќе од ова никако.

Не си оди Мојс, ама мислам оти ќе се одврза ќесето, конечно.

Како кој?
Една победа во низа на Баерн е рекорд.
Да поминеш групна фаза што ти знам јас колку години и да не освоиш титула е рекорд.

Напишав еден огормен текст, но штотуку го избришав. Не би го разбрал.

Ти си веќе друго. Како член си друго. И подруго разговарам со тебе и со уште неколку други од Јунајтед фан клуб.

Апсолтуно си во право за цел болд. Кагава е нешто слично како Подолски кај нас, кој ако го ставиш напаѓач исто како да играш, не со 10, туку со 9 играчи. Не игра за нас, а игра одбрана за противникот. :))))
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 20:13 ---

И ние сме летале со години, само сме заборавиле како е летањето. Не дека „не знаеме“ да летаме. Серија А, не ми мешај овде, не ми спомнувај. Како прво, то не е лига.

Од БЛ во ПЛ само Балак успеал да се прилагоди веднаш и да понуди константни игри. Како што напомена случајот со Подолски. Кагава поголем дел од кариера во Дортмунд играше АМЦ и како МЦ понекогаш, но кај нас го поставува крило и Мојс и САФ. Може да игра и таму, но ја нема таа експлозивност како крило, тој е креатор, плеј кој треба да разигрува по крилата и во форот, а вака е ограничен да покрива напади по лева страна со бекот и да креира напади лево заедно со бекот. Тука е лимитран стварно и не знам кој инает го тера Мојс со неговата поставеност лево.

На листава играчи од БЛ во ПЛ додади го и Мертесакер кај вас кој на почеток изгледаше толку изгубено а сега е лидер во вашата одбрана. И Кагава ќе легне на брашното ако си го добие времето и позицијата.

Инаку оваа сезона е целта да пројдеме барем до 3-4 место на крај. Пишав уште во Јули дека со место во топ4 ќе сум пресреќен. Не верувам дека клубот ќе западне во некои ниски води како Ливерпул еден период зошто финансиски стои добро и ако се случи нешто лошо до крајот на сезоната летово ќе се пазари на дебело. Секако ќе се пазари и ќе се прави целосен ремонт. Има играчи кои не заслужуваат да се дел од тимот, но што е тоа е. Прифаќам сеир на наша сметка, заслужуваме оваа сезона реално, но ќе помини и овој период. Јунајтед секогаш се враќал посилен по вакви мигови. Можда тогаш беше САФ и тоа е некое алиби да се сомнева некој во Јунајтед сега дека со Мојс ќе биде тешко да се врати по старите патеки, но јас верувам искрено зошто во моментов имаме тежок период а клубот нема да дозволи претумбации со промена на менаџери и правење на истите грешки само за инстант резултати од 1-2 сезони.

Moре држите 1 рекорд, 1 победа у задните 13 утакмици со Јунајтед. ;)
Арсенал и рекорди во Премиер Лига :icon_lol: Не биди смешен.
Освен таа сезоната без пораз, нема друго. И највисокиот пораз у дерби средба. ;)
Или трансферот на Озил го сметаш за рекорд? И тука Челзи води, да те потсетам.
А да Арсенал го држи рекордот на ИГРАЊЕ НАЈУБАВ ФУДБАЛ АМА БЕЗ ТИТУЛА. :pos:
И Венгер за најфенси јакната.

И на шо ќе се радуваш на крајот на сезоната? На 3то место на Арсенал > 5то на Јунајтед или уште посмешно 6то на Тотенхем.

Кога веќе провоцираш, најди си некој тим рамен на тимот твој, немој да се закачуваш со помоќните. У случајов Јунајтед, а во темата за ЛШ и Баерн. Смеа жива беше кога пиша не изгубил Арсенал. :pos:

Освен таа сезоната без пораз, нема друго. И највисокиот пораз у дерби средба. ;)

И на шо ќе се радуваш на крајот на сезоната? На 3то место на Арсенал > 5то на Јунајтед или уште посмешно 6то на Тотенхем.

Кога веќе провоцираш, најди си некој тим рамен на тимот твој, немој да се закачуваш со помоќните. У случајов Јунајтед, а во темата за ЛШ и Баерн. Смеа жива беше кога пиша не изгубил Арсенал. :pos:
е тука си во право ќе си најдеме некој што е достоен за нас моментално за терање дискусија (Челзи и Сити) затоа што сега за нас сте небитни исто ко ланскиот снег п.с не ја истурајте фрустрацијата што ја имате кон нас, барајте ја вината на друго место

е тука си во право ќе си најдеме некој што е достоен за нас моментално за терање дискусија (Челзи и Сити) затоа што сега за нас сте небитни исто ко ланскиот снег п.с не ја истурајте фрустрацијата што ја имате кон нас, барајте ја вината на друго место
Која фрустрација, не глеаш дека лупа глупости? Рекордите на Арсенал?

А Арсенал никогаш нема да биде повеќе од екипа преку која поминува Шампионот во ЛШ. Никаков фактор не сте биле, нема ни да бидете, да ви е јасно само. :)

роџр дет
кип ит ап, -11 јул гет јусд ту ит

роџр дет
кип ит ап, -11 јул гет јусд ту ит
1KuXlQW.jpg

Неможам да му го скратам на никој неговото мислење, нели ? Живееме во демократија.

Јас имам магистратура, а ти немаш, значи не си достоен за мене. Па ти реплицирам ? То е понижување или да си најдам некој со магистратура !? По твоја логика, нели !?

Ова морав, како тоа сум бил жива смеа кога во двомечот, во вкупен резултат беше 3-3 ? Како жива смеа, објасни ми жити мајка, оти јас со магистратура не знам да бројам. Молим те :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom