- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.171
edno livce nemoze da pogode covek ,, celzi i montepeler 3+ ne saka i ne saka , a i monaco gube od amateri
Треба картичка за тоа?Затоа на моцарт си ги спремаш од дома,камо да направат сите кладилници така,па само бројче да се пише.
sportlife ima samo karticata daj i ne ti treba brojkiЗатоа на моцарт си ги спремаш од дома,камо да направат сите кладилници така,па само бројче да се пише.
neТреба картичка за тоа?
Ме мрзи да направам картица,па затоа единствена ми е моцарт.sportlife ima samo karticata daj i ne ti treba brojki
--- надополнето: 5 јануари 2014 во 17:45 ---
ne
hahaha imas na biltenot odma samo pisi si podatoci sve e samo da se kockas , ne znam za betsiti nema takva u mojot gradМе мрзи да направам картица,па затоа единствена ми е моцарт.
А највеќе се нервирам во Бетсити,кога играм од белиот билтен(а тоа е 99%)..Играш пример +2,5 и си ја пишуваш шифрата,ама кај нив доста често ги менуваат шифрите на тие типови,па ти уплаќа после -5,5 па кога гледаш коефициент многу голем и чуден.
Им арчам хартија.
Колку уплати и колку ти е минимална добивка?https://www.mozzartbet.com/mk/oblozuvanje/status-na-tiketot?ticket=1705-2112659-1150
Екстремно денеска играм ајмо кајгано
Колку уплати и колку ти е минимална добивка?
ГГ најсигурноНе е малку преценет Јувентус денеска? 1.65, а игра со Рома, втората најдобра екипа во Италија и главен конкурент на Јуве за титулата. Мислам дека вреди х2 да се проба, на нешто поситно.
PANIONIOS OFI FT X