Decki pomos!? Imam sumsung wave 533 so Bada OS, nazalostnemozam da instaliram Viber nekoe care? Ne sum po tehnologijava moze smesno kje zvici ama moze li da se smeni bada OS za android ili dr koj podrzuva povekje aplikacii? fala odnapred
Na X8 i X10 nema viber,samo whatsapp ako ti brka rabota.Имам Sony Ericsson Xperia X8 so 2.1 android i vo marketot ne mi go dava Viber-ot da go simnam....
На X10 има вибер, како нема???, јас користев вибер на x10Na X8 i X10 nema viber,samo whatsapp ako ti brka rabota.
Jas licno koristam Viber i 100 pati e podobra aplikacija za pishuvanje i zboruvanje od Skajpot.
I jas koristev edno vreme ama nemashe.На X10 има вибер, како нема???, јас користев вибер на x10
Не те разбирам, некое време немало ? а пред тоа си користел?I jas koristev edno vreme ama nemashe.![]()
Pred nepolna godina koristev x10 i nemashe viber.Не те разбирам, некое време немало ? а пред тоа си користел?
Ист проблем имам и јас. Пред околу десетина дена земав нов телефон, Аlcatel Idol One Touch и пробав да инсталирам не ми стига повратна порака. А исто така и кога ќе го напишам бројот автоматски телефонот сам ми се рестартира.на нов телефон инсталирав вајбер и сега никако да ми стигне смс код за да го користам (истиот број). Хелп?
Мхм, истиот телефон и ист проблем. Како да го решиме ова ми треба вајберотИст проблем имам и јас. Пред околу десетина дена земав нов телефон, Аlcatel Idol One Touch и пробав да инсталирам не ми стига повратна порака. А исто така и кога ќе го напишам бројот автоматски телефонот сам ми се рестартира.
Ова важи само за Виберот, со другите апликации не сум имал никаков проблем.