Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Значи вака некако ќе игра Пеп догодина:

..............................Гетце..................................
Рибери.....Крос............Левандовски.....Робен

:pos: :pos: :pos: :pos:

Не ни треба ни Луиз ни Коке, а посебно не Шакири аут. На некоја позајмица може Шакири, има потенцијал голем, а греота е да седи на клупа цело време.

Доаѓа како слободен играч кој става потпис на 5 години договор, а пред тоа чекаше и чекаше додека добиваше понуди од "гиганти" во Европа. Немам коментар.
Иначе според досега тоа што го ѕирнав, платата ќе му изнесува 11 милки. Бруто.
Договорот почнува од 01.07.2014 година.

Требало и некоја фотка да направат со Румениге. :cool:

Мислам дека ќе биде уште појако напред пошто Геце и Лева се разбираат перфектно на теренот

Ako e bruto 11 milioni,toa e krazba na decenijata.

Ke mu ide neto 5.5-6milioni.

Со шак нека прават што сакаат , крос да не мрда од Минхен.

Секаде каде што прочитав/слушнав кажуваат дека договорот "вреди" 11 милки евра годишно. Е сега според тоа дека обично Германија ја кажуваат бруто вредноста на платите, прво на тоа помислив. Ако е нето плата тогаш не е фер спрема други играчи од тимот кои може да се рече дека се заштитен знак на тимот, а ќе земаат помалку од некој нов.

Од кај извади нето плата 5.5 не ми е јасно?
Отприлика треба да ну е 7-9 милки по сезона.

KONECNO OOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!

Bravo za naseto STRASNO rakovodstvo koe ni gi napravi zivotite pomili i ni napravi equilibrium vo dusite koga go gledame Bayern !

FALA ULI ! KOJA POLITIKA JA TERA COVEKOT .... NEMAM ZBOROVI .... E sega uste Mandzo da go naterat da ostane i da gree klupa ke bidam najsrekniot covek na planetata :)

Martinez-Schweini-Kross-Ribs-Robben-Lewa :vozbud::vozbud::vozbud:

BTW transferot na Lewa ke im dade PLUS motiv na igracite ovaa sezona da izgazat i izmelat sve sto ke im zastane na pat !

USTE EDNAS BRAVO za celo rakovodstvo na timot :cuc:

Давид Луиз , Коке и уште еден играч од Валенсија се мета на Гвардиола.
Не ми текнува на името, прееска читав на билд,
Гвардиола сакал да му најде замена на алаба бидејки е еден од најисфорсираните играчи оваа полусезона.

Kaj procita deka Alaba e eden od najisforsiranite igraci ? Mislis u smisla kako da ne e tolku dobar ama go forsiraat ? Koj misli taka za Alaba neka si ja stavi glavata na gilotina ! Alaba na 19 godini igra kako Ashley Cole na taa pozicija vo najdobrite denovi .
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 20:51 ---
46% e danokot mislam ili tuka blizu.

Nad 5 milki mislam deka bese ramno za se po 35-37 %

Kaj procita deka Alaba e eden od najisforsiranite igraci ? Mislis u smisla kako da ne e tolku dobar ama go forsiraat ? Koj misli taka za Alaba neka si ja stavi glavata na gilotina ! Alaba na 19 godini igra kako Ashley Cole na taa pozicija vo najdobrite denovi .
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 20:51 ---

Nad 5 milki mislam deka bese ramno za se po 35-37 %
Mozda misli deka samo toj e dobar lev bek,pa 99% gi izigra natprevarite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom