Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со Gravity, објаснување (ако го имаш гледано читај) :)

Мене едно не ми беше јасно во филмот, како успеа капсулата која што се движеше со голема брзина и со огромна температура која што гореше наеднаш да се изгасне при пристигнувањето кон земјата, одеднаш во пламен а потоа за 2-3 секунди се е нормално. Фактички ако капсулата гореше немаше шанса да преживее Ryan Stone, бидејќи ќе изгореше и падобранот и цела опрема за слетување. Ова ми е само замерката за филмот, можно е тоа според некои си физички закони и сл. ако знае некој нека каже, или пак се работи за голем филмски фејл?

The Best Offer - Тотално немам зборови, филмчиште, одлична приказна која ме остави без зборови, само за мене имаше малце несватлив крај но сепак 10ката е на место.

Сега го догледав 12 Years a Slave, нежни се американците на темата може и премногу очекував ама мене филмот воопшто не ми остави впечаток дека е некое ремек дело. Емотивен но сепак очекуван крај и солидна глума и режија.

Ако може да го споредам со минатогодишниот фаворит со слична тема Lincoln мене тој филм ми беше неспоредливо подобар !

7/10

Предлог за следна ѕвезда на тапет: Мики Рурк. За мене е навистина добар актер и ептен ми е криво што во последно време глуми во тапа филмови во кој што вообичаено глуми Дени Трехо..

Предлог за следна ѕвезда на тапет: Мики Рурк. За мене е навистина добар актер и ептен ми е криво што во последно време глуми во тапа филмови во кој што вообичаено глуми Дени Трехо..
ОМГ цитатот од Spiros :pos::vozbud:

Бомбастичен Дрогираш напиша:
кај го гледаше gravity?

DVDSCR спуштен од Замунда на лап топ и преку HDMI кабел го гледав на 40 инчен телевизор.. снимката не беше лоша..

^ И мене ми беше несфатлив крајот во the best offer. Каде исчезна Клер со портретите не ми е јасно.

Инаку ако може некој торент од хобитот да ми прати. :)

^ И мене ми беше несфатлив крајот во the best offer. Каде исчезна Клер со портретите не ми е јасно.

Инаку ако може некој торент од хобитот да ми прати. :)
Човеци како бе не сфативте?
Клер работеше за сатерленд исто како и дечкото со саатите, доналд знаеше за сите слики купени на '' црно'' и дека вредат милијарди, но не може да ги прикаже како украдени што го прави грабежот совршено злосторство

Нели би било подобро после минимум 10 филма изгледани во Moviespotting да се пишува мислење, отколку после секој втор филм шо сме го изгледале?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom