Фан клуб - РК Вардар

со доне,како не :D
ИВА имаше афера со поранешниот спонзор на ЖРК Вардар,ако го знаете,беше спонзор и на РК Кале Кичево пред 4-5 сезони,он по националност е турцин ,па ја тера ива на фв да се слика со дрес од фенербахче.
Ива имаше афера и со двајца ракометари од Вардар и МЕТАЛУРГ,КОЛКУ што знам јас

Пецаковски е едниот, така ?

A vidish ova ne mi padna na pamet...

Nego ima info Lazarov kolku kje otsustvuva?

Операција ќе праел сеа, со кондициони тренинзи ќе почнел за 2 недели а на крајот од Јануари изгледа и целосни тренинзи.
Све некако ми изгледа овој од страв да не го пљукаме на Европсково сам си ја пукнал раката :pos:

п.с И доста трачарите на темава бе ко жени некој сте. :icon_mrgr:

да,ама дали е вистина или не,не знам,така се зборува . Мора да признаеме дека ИВА за ова професија е најака хахаха

Од солиден извор ја имам добиено информацијата и дека овој со некоја 14-15-16 годишна ја имал варано :D(y)

Dobro be ste zapnale za Iva, takva e kejf i se praj neka tera, e sea so se praj pametna na fb toa e druga rabota :D

Nashite Alex Dujshebaev i Strahinja Milic vo 10-te otkritija na godinata spored Handnews. Samo napred momci... Ne znam zoshto no ima zakacheno pod vesta video samo od Dzambo : )

révélations131.jpg

--- надополнето: 31 декември 2013 во 09:09 ---
A da. Izborot e dobar, so toa shto fali spored mene najdobriot debitant: Magnus Persson (zaedno so Lasse Anderson i Dujshebaev). Mandalinich 3 godini po red go otkrivaat...

da ne znae nekoj slucajno vardar mladinci so koj sostav zaminaa na kempa-turnirot

Од солиден извор ја имам добиено информацијата и дека овој со некоја 14-15-16 годишна ја имал варано :D(y)

Да, и јас имам слушнато дека Пецаковски на малолетнички се пуштал. :D
Инаку, видов некој пишал, и јас баш видов пред некој ден, Дибиров неколку дена го тагнуваа од ПИРОТЕХНИКА МИРНОВЕЦ :vozbud::vozbud: :pos:

Туку, што стана со оној Дисингер, знам долго време се шпекулираше...или ништо од тоа сега одкога потпиша Горбок?

Kakvo prokletstvo. Se nadevam deka pobrzo kje ja zazdravi skrshenicata. Go cheka megju shest i osum nedeli pauza... Mucho animo campeon!

BdKX96wIIAAgsOe.jpg

Каков малер еј не ми се верува, многу ми е жал за детето. Нема среќа да заигра за Шпанија и пред тоа кога доби повик за репрезентација се повреди. Да се надеваме дека ќе биде спремен за решавачкиот дуел со Динамо Минск!

o_O Animo Dujshebaev !! У пм со повредиве, мора да биде спремен за пролетниот дел од ЛШ

Среќа у несреќа (ако може да се спомене за такво нешто) е што повредата е на нешутирачката рака на Алекс па побрзо ќе може да се врати во ритам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom