R
Rigel Kent
Гостин
Ne ne
Не му ја уништувам желбата на Исоно , тој сака да го украде твојот аватар.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne ne
Можи смешна ќе ти биди причината, ама приказнава е од другар на Бутино (Недановски) . И по темиве на кајгана се збораше оти ракометаркана Ива Стојковска му била девојка на Доне. Другарот на Бутино велеше оти имат вистина во муабето. Доне бил шанкуре, не сакал да биди официјална врската, само за плескање ја чувал. Чупето не можело да се соземи психички, а то влијаело и врз играта нејзина за ЖРК Вардар. Почнаја да не ја клават ни во игра. Ама и Самсоненко и го удрил мерако. Ја викнал кај него и оваја се му раскажала. Не само што му кажвала се, туку и умо му го сматила. Ко бајаги му зборала дека не можи да игра зато шо многу болка претпрела ради Доне, не ја оставал на рает и оти појќе не ножи да биди дел од Вардар. Самсоненко не сакал да ја слуша па му рекол на чупето дека не верва во приказните нејзини. Ама после победата над Металург во ЛШ (кога тепаја Вардар како гости), играчите заедно со тренерите славеле во некоја од дискотеките Скопски. Е тука да знајте само какви сплетки се случвале, нема да вервате...
Играчите не сфатиле оти Доне и Ива се појче од другари, па некој од нив видел убо чупе и пробал да го освоит. Доне нервозен од то шо видел, сакал да му мани некоја шлаканица на играчо, ама навреме ги разделиле. Муабето стигнал и до Самсоненко па Русинот се исплашил оти можи скандал да биди, и морал да реши кој ќе биди отстранет од Вардар. Постој можност дека Ива му била и швалерка на Русинот, ама то не е сигурно
Се решил за Доне, ама да не биди чудно чекал прво да ја изгубат утакмицата со Металург па да го шутнит...
Е ова ни на крај памет немаше да ми текне.![]()
Моеш филм да напраиш според сценариово со Доне-та
Иам еден профил на Дибиров у friends на фб и денес цел ден го тагнуваат на слики со петарди![]()
A vidish ova ne mi padna na pamet...Кои дебили човече а денеска 2 терористички напади во Rусија