Твитер календар 2014

можел календаров да е и уметнички, со некои сцени као чад од цигара на покрив од зграда и што ти ја нам како, они се фотографи секој втор, нека им текне
Ова дека пушењето е многу здраво. ^^

Ова дека пушењето е многу здраво. ^^
Не реков во уста да ја опне, чадот е добар елемент во фотографии. А лаптоп стаен на мадиња влијае исто така лошо кај машки ко една цигара која може и да е вештачка ама who am I to talk.

Браво за храброста. Вие што плукате направете нешто подобро наместо само да кењате зад вашите монитори

Не реков во уста да ја опне, чадот е добар елемент во фотографии. А лаптоп стаен на мадиња влијае исто така лошо кај машки ко една цигара која може и да е вештачка ама who am I to talk.
Лаптоп? Мадиња? :scratch:

Браво за храброста. Вие што плукате направете нешто подобро наместо само да кењате зад вашите монитори

На пример надрвен кур кј шо буричка и нечиј газ, подобро од тоа амин.

Од старт сме во предност, со самото тоа што не сме се сликале голи за надрвени курови сме направиле подобра работа од нив...

Инцијатива за КАЛЕНДАР и инцијаива за сликање курови, дунди и цицки за поддржување на таканаречени маргинализирани ЛГБТ заедници, е разлика колку да одиш пешки од Скопје до Велес и од Скопје до Стокхолм.

Ај пак: сега сфаќам - на Кајгана имаше голема поддршка иницијативата зошто сте мислеле дека ќе ве сликаат во кожувчиња, бундички и капути. Сега ми е појасно!

Лаптоп? Мадиња? :scratch:
само за споредба ти кажувам ако веќе се фаќаме за пропагирање на лош живот. Ако некој научи од чадот да пуши цигари, може да научи и од првине слики дека пиење кафе гол е топ работа па некој ден да напраи некоја беља, да истури топло кафе на господинот.

Ако мислиме да се правиме како Американци, тогаш ок е ова.

Да купам календар и да ми стои слика у соба со голи мажи? Не фала, има и други начини да бидам "хуманитарен"

Моменто „Направите подобро“

одам у банка ставам 100 денара на сметка за донации и ете подобар сум . Ни кур ми висе на некој календар , нит чекам некој да ми вика браво. Просто и ефективно.

Инцијатива за КАЛЕНДАР и инцијаива за сликање курови, дунди и цицки за поддржување на таканаречени маргинализирани ЛГБТ заедници, е разлика колку да одиш пешки од Скопје до Велес и од Скопје до Стокхолм.
Ама доколку иницијативата се оствареше тогаш друг муабет ке теравме. Сеа може да збориме што сакаме, а колку беше популарна темата тогаш слободно провери, што беше планирано да се слика не знам ама облеката беше исклучена, за тоа сигурен сум.

А за остатокот прочитај го повторно делот кој го имаш изоставено во цитирањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom