Твитер календар 2014

Оваа слика ми е најјака, 6 мажи топлес сами во соба . ПЕДЕР БАЛ ! :pos:
2bgo.png

Нека си каже организаторот на календаров колку пари земал од лгбт организациите да им изврши ваква промоција и перење на мозок на нестабилни луѓе, нека не кажуваат глупости демек целта била промоција на сексуално здравје :facepalm: се собрале 3-4 разгалени деца, 2-3 педери/лезбејки и уште толку личности желни за внимание како Медо кој мислам дека ќе се самоубие ако дознае дека нешто организирано од твитер поминало без негово учество.

И собрале фантастични 10К денари, повеќе ќе соберев да продавав флаери ако целта е да се помогне некому..

Секако дека ќе го купам , кој не би сакал да има календар со слика како на некојси му виси курот обесен на твојот ѕид..

И yeah right за хуманитарни акции .. ако сакаш да бидеш хуманитарен има милион начини да помогнеш , а не да се соблечеш гол ..

Koга ланска година тука имаше иницијатива за календар тогаш сите бевте:
-wooow zakon ideja
-heheh super jas ke se priјаvam
-ija sum za
-bravo za toj sto ja otvori temava
-kaj treba da se prijavam

A кога ке се реализира од некој друг тогаш мора да се хејта на велико. Тие сме тие.

Не дека го подржувам тој со курот изваден ама што има добри слики на календарот има.
Парите на еден не значат многу, ама кога ке се соберат на една цела група тогаш колку-толку може да се помогне на различни начини.

Koга ланска година тука имаше иницијатива за календар тогаш сите бевте:
-wooow zakon ideja
-heheh super jas ke se priјаvam
-ija sum za
-bravo za toj sto ja otvori temava
-kaj treba da se prijavam
Инцијатива за КАЛЕНДАР и инцијаива за сликање курови, дунди и цицки за поддржување на таканаречени маргинализирани ЛГБТ заедници, е разлика колку да одиш пешки од Скопје до Велес и од Скопје до Стокхолм.

претерале со сликите и “уметноста“.........

секоја хуманитарна акција ја поздравувам,сепак треба малку да се припази на организацијата и содржината.

доколку ваква акција би направиле светски ѕвезди од музиката,спортот,политиката би добила на публицитет и позитивна реакција од јавноста,вака не сум баш сигурен..........

Не мора да ми виси педерски кур на ѕид за да речам дека сум хуман и дека сум собрал пари.
Можам да отидам и да ги донирам без да купам нешто. Тоа е хуманост.

Иако никогаш не сум ги сфатил овие "сега ќе се сликам гол/а за да докажам ова или она" или "се сликал/а гол/а лееееј колку е храбар/храбра, ауу браво!", блага еротика ми е симпатично, има и добри слики во календарот. Али размавани гениталии на слика не е ниту храброст ниту уметност ниту нешто слично, простотилук е. #ЕвеНеЗнам

Каков календар имаат Würth ти ове калабастериве ќе ги обесиш на ѕид кај бабати во кујна.
Ако сакаат со голотија да соберат средства за хумнитарни цели, нека направат штанд на плоштад таму нека застанат голи и нека собираат средства.

можел календаров да е и уметнички, со некои сцени као чад од цигара на покрив од зграда и што ти ја нам како, они се фотографи секој втор, нека им текне.

Влијателни освен овој Медо што пати за внимание слабо, децава ванаби влијателни :icon_lol: како кога те тераат у друштво по топката само за да поиграш фудбалче после, така и овие за да те прифатат.

Како и да е, дали има особа на светов која ќе сака кур да и виси у канцеларија, соба, дневна, шпајз??? :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom