Ф
Флеш
Гостин
Абе дечки,не бидете негативни ... бидете позитивни ... можеме да извадиме информација дека Македонките држат добри гради ... а тоа е супер нели ?! Дајте некој аплауз,ајде
)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе дечки,не бидете негативни ... бидете позитивни ... можеме да извадиме информација дека Македонките држат добри гради ... а тоа е супер нели ?! Дајте некој аплауз,ајде)))
Сите шо ставивте гиф или слика како би ги гореле или смачкувале или шо ти знам, да ви мавта со колбасчето типо од Јуни шо е. Гратис да ви ја свири Турски марш на пијаното.
Не е за без пари. Средствата од продадените фотографии од денот на промоцијата ќе бидат донирани на членови на маргинализирани заедници.Не ми е јасна потребата да се сликаш топлес гол во календар за беспари .
Имаш на балкон,па после басти мув девојкана (уф) ... немало аааа .... кого лжеш ... сигурно го ѓаваш .... ајде ајде ....Како да извадам муабет дека твитерџики држат добра цицка кога на сликата една си ги држи да не и виснат.![]()
Ти вака од искуство или?
Имаш на балкон,па после басти мув девојкана (уф) ... немало аааа .... кого лжеш ... сигурно го ѓаваш .... ајде ајде ....
Кого лажеееееешшшшш .......Па за таа на балконот зборев, нели гледаш дека си ги држи да не и паднат до папок. На такви бабини цицки како на твитерџиките ни во највлажни соништа не го ѓавам .![]()