Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сте муслимани тогаш оправдано не замерам толку ....
ама аку сте наши сега сите борци шо се труделе да ве одбранет 5 века сега се превртувет во гробојне, Македонија пропагат со вакви глупаци како вас подобро напрајте ја Албанија него Македонија зш нема кој да ја брани во случај да сака да се прошири кон мк.
ииии .... остајте ми го ников зш секој можи да филозофира за готик колку сака ама то секој различно си го сфаќа.
Ако сте муслимани тогаш оправдано не замерам толку ....
ама аку сте наши сега сите борци шо се труделе да ве одбранет 5 века сега се превртувет во гробојне, Македонија пропагат со вакви глупаци како вас подобро напрајте ја Албанија него Македонија зш нема кој да ја брани во случај да сака да се прошири кон мк.
ииии .... остајте ми го ников зш секој можи да филозофира за готик колку сака ама то секој различно си го сфаќа.
Islamot e najdobra vera koja se pokazuva kako takva preku edinstvoto koe postoi megu vernicite, kaj makedoncite za zal poznato e deka vladee izrekata da mu crke kozata na komsijata, sto znaci deka oni se samo po ime hristijani, no veraata bez dela e mrtva.
Vo Islamot e sveden na toa na sto se svedeni site proroci, Mojsej, Abraham, Muhamed i mnogu drugi, znaci na mnogu vazen, epten vazen, neophoden za sfakjanje na kontinuitetot i neprekinatosta na Islamot.Само што кај христијанството тој е Син Божји додека во исламот е сведен само на пророк, важен, но не до толку.
Сличност? Најголема сличност помеѓу христијанството и исламот е тоа што и таму и таму го има Господ Исус Христос. Само што кај христијанството тој е Син Божји додека во исламот е сведен само на пророк, важен, но не до толку.