Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Мобиларите треба да гарантираат за производот и плус да биде со лепенка кутијата.пример:по странство не треба ни да земеш телефон ако е отворена кутијата.од кај да знам дека ти не си ми стаил користен телефон у кутија или refurbished или телефон со сменети кинески делови?баш ради тоа е таа лепенка стаена на кутијата,за да биде сигурен купувачот дека купува фабрички прозвод за кој нормално има гаранција у случај ако нешто не е во ред.
Ок за такви луѓе си постојат оператори и нека си го платат 100-тина евра плус од цената во мобилара
инаку и т-мобиле има продавано репарирани телефони и тоа со прашина под тачот ...

Ок за такви луѓе си постојат оператори и нека си го платат 100-тина евра плус од цената во мобилара
инаку и т-мобиле има продавано репарирани телефони и тоа со прашина под тачот ...

интересно ,100евра кратиш ради отварањето на кутијата:D.очигледно и ти продаваш репарирани као нови,ако не можеш да дадеш гаранција за запечатена кутија.
у англија купував телефони од phones4u или carphone warehouse , не се оператори,туку само продаваат телефони и додатоци а нудат и договори од оператори,али секој телефон е со кутија со лепенка и со гаранција,и ако ти стават камен внатре,истава компанија ти дава телефон.значи тоа е она што ти уствари треба да го праеш а не да продаваш отворени кутии за 'нови' телефони.цената не е оправдување за продавање отворени кутии.ако е отворена кутија треба да ми го продадеш по упола цена,веќе се рачуна ко користен ;).истото ти би го рекол ако некој сака да ти продаде нов телефон со отворена кутија.

Никој не ве тера да го купите ако не ви се допаѓа како го продаваат.За да купиш од мобилара треба да си приател со нив за да можат добро да ве услужат т.с ако се расипе да го сервисира.Има неколку мобилери низ скопје за кој се бие лош збор за сервисирање.И не ја уништувајте темава бидејки не е за лупање безвеза постови.

Мобиларите треба да гарантираат за производот и плус да биде со лепенка кутијата.пример:по странство не треба ни да земеш телефон ако е отворена кутијата.од кај да знам дека ти не си ми стаил користен телефон у кутија или refurbished или телефон со сменети кинески делови?баш ради тоа е таа лепенка стаена на кутијата,за да биде сигурен купувачот дека купува фабрички прозвод за кој нормално има гаранција у случај ако нешто не е во ред.

:свиркам:

Да не ја упропастуваме темата, којшто не му се купува од мобилара, никој не го тера со нож под грло да го прави тоа.

Темава е за пазарење :)

интересно ,100евра кратиш ради отварањето на кутијата:D.очигледно и ти продаваш репарирани као нови,ако не можеш да дадеш гаранција за запечатена кутија.
у англија купував телефони од phones4u или carphone warehouse , не се оператори,туку само продаваат телефони и додатоци а нудат и договори од оператори,али секој телефон е со кутија со лепенка и со гаранција,и ако ти стават камен внатре,истава компанија ти дава телефон.значи тоа е она што ти уствари треба да го праеш а не да продаваш отворени кутии за 'нови' телефони.цената не е оправдување за продавање отворени кутии.ако е отворена кутија треба да ми го продадеш по упола цена,веќе се рачуна ко користен ;).истото ти би го рекол ако некој сака да ти продаде нов телефон со отворена кутија.
Нити имам мобилара нити па продавам нови телефони ... уште помалку репарирани како нови
само правам реален муабет, ова е МК друже не е англија не е ништо друго

и крај на муабетов кој од каде сака нека купува, никој никого не тера со сила од каде да купи
има луѓе сеуште 3310 си користат и се среќни

Prodavam ..
NOKIA N8 prv gazda 12 MP , original MADE IN FINLAND
Mobilniot e odlicno socuvan!!! bez grebanici i so zastitna folija na ekranot. Nema nikakvi nedostatoci!!! Komplet so nego idat i orginalnite dodatoci: slusalki, polnac, usb/HDMI kabelce plus maska za telefonot.
CENA - 7500 den

Attachments

• 1525082_10202921797545416_1979526071_n.jpg
    1525082_10202921797545416_1979526071_n.jpg
    78,3 KB · Прегледи: 38
  • photo.php.jpg
    photo.php.jpg
    18,6 KB · Прегледи: 32
Prodavam Samsung Galaxy S2 a moze i zamena za iPhone 4s so moja doplata
--- надополнето: 30 декември 2013 во 18:21 ---
Prodavam Samsung Galaxy S2 a moze i zamena za iPhone 4s so moja doplata

Ново ... USB кабли во боја !!!
Должина од 1м, 2м и 3 метра
Бои: црна, бела, сина, зелена и розева
Модели:
iPhone 3G, 3GS, 4, 4S
iPhone 5, 5S, 5C
Micro USB - стандарден за сите нови модели на телефони (samsung, HTC ... )

Моделите се како на сликата, флет (сплескани, тенки)

iphone-4-4s-ipad-2-3-usb-data-double-color-cable-charging-cable-green.jpg
I5-7029H-1.jpg

1049402-3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom