Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam Nokia Asha 302 (crn) pod garancija, kupen pred tri meseci, raboti na VIP i ONE (ne znam za T-Mobile), vo odlicna sostojba, za tehnicki karakteristiki i sostojba videte na slikite. Ima Facebook, Twitter i makedonska kirilicna podrska na tastatura i meni. So nego ide orginalnata kutija, garancija, upatstvo, polnac.
ImageHandler.ashx
ImageHandler.ashx
ImageHandler.ashx
ImageHandler.ashx
ImageHandler.ashx
ImageHandler.ashx
Cena:2 800 den. ( kupen pred samo tri meseci), na novo vi e 100 eur. http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/nokia/577/asha-302#ad-image-0
Povekje po PP ili eventualno za dogovor!

Да ги прашам форумџиите од официјалните мобилари и оние што се занимаваат со купи продај, ЗоштО? сите огласи од мобиларите што продаваат мобилни на сликите имаат одпакувани телефони, ако е нов треба да има херметичка фолија или барем официјален стикер, не ми е јасно кој купува нов производ одпакуван? Сите с4-ки што ги видов на оглас нови се отпакувани.
--- надополнето: 27 декември 2013 во 12:25 ---

Да ги прашам форумџиите од официјалните мобилари и оние што се занимаваат со купи продај, ЗоштО? сите огласи од мобиларите што продаваат мобилни на сликите имаат одпакувани телефони, ако е нов треба да има херметичка фолија или барем официјален стикер, не ми е јасно кој купува нов производ одпакуван? Сите с4-ки што ги видов на оглас нови се отпакувани.

А што ако ти се погоди наместо телефон во запечатената кутија, да ти стават камен?

Сме го правеле муабетот во некоја од темите ако најдам ќе ти пуштам линк

Значи мора да се отвори да се види дали има телефон, дали работи, дали е кодиран и слично
Се случуваат и фабрички недостатоци и мора да се реагира на време иначе може да не му признаат

Итн има мн превари и слично, кај операторите е друго им стигаат милион телефони и се заштитени и немаат ризик

menuvam Samsung Galaxy S2 za iPhone 4s
--- надополнето: 27 декември 2013 во 15:36 ---
menuvam Samsung Galaxy S2 za iPhone 4s so moja doplata

Сакаш да купиш кутија од С4 запечатена за 350е? АМа не ја отворај пред мене ок?

maska i screen protektor za sony xperia L kaj mozam da najdam?
--- надополнето: 28 декември 2013 во 00:47 ---
--- надополнето: 28 декември 2013 во 00:48 ---

продавам LG Nexus 4....користен 7 месеци....многу поволно. Контакт и информации на ПП. Можна е и замена само за Sony Experia Z1, со моја доплата.

А што ако ти се погоди наместо телефон во запечатената кутија, да ти стават камен?

Mene pa ne mi e jasno, ako otvaraat kutii za da proverat dali ima telefon, ne e toa dokaz deka gi nabavuvaat kojznae od koj tadzikistan i deka gi kupuvaat od sumnjivi tipci sto moze da im uvalat sranje a tuka se prodavaat po 400/500 evra? Togas sto uopste postojat mobilari? Kupi si od operator i barem uzivaj.

• Ми се допаѓа
Reactions: T81
Mene pa ne mi e jasno, ako otvaraat kutii za da proverat dali ima telefon, ne e toa dokaz deka gi nabavuvaat kojznae od koj tadzikistan i deka gi kupuvaat od sumnjivi tipci sto moze da im uvalat sranje a tuka se prodavaat po 400/500 evra? Togas sto uopste postojat mobilari? Kupi si od operator i barem uzivaj.

Леле другарче, многу ти теоријава - како прво, мобиларите ќе се чудиш какви телефони имаат. Еве, пример ќе ти дадам Nexus 5 го имаме веќе со месеци - уште го нема ниеден оператор. И кога ќе го добијат операторите, пак ќе биде поевтин едно 100е минимум од кај нив.

Е сега, ако за тебе не се битни тие 100е, и не е битно телефонот да го има во земјава НА ВРЕМЕ кога го има во цел свет, а не 3 месеци подоцна, тогаш да, не треба да има мобилари.

Леле другарче, многу ти теоријава - како прво, мобиларите ќе се чудиш какви телефони имаат. Еве, пример ќе ти дадам Nexus 5 го имаме веќе со месеци - уште го нема ниеден оператор. И кога ќе го добијат операторите, пак ќе биде поевтин едно 100е минимум од кај нив.

Е сега, ако за тебе не се битни тие 100е, и не е битно телефонот да го има во земјава НА ВРЕМЕ кога го има во цел свет, а не 3 месеци подоцна, тогаш да, не треба да има мобилари.

Sekako deka mi se bitni 100 evra , ali deka ke mu se tresam dali bile ili ne bile na vreme vo Makedonija telefonice, ne ke da e bas. I tie sto se tresat se malcinstvo i mnogu malku broj na lugje.Onie hardcore fanboys Vo sekoj slucaj pretruvaat mobilarite i preteruvaat operatorite so cenata na telefonite. Tuka nema razlika.

Сме го правеле муабетот во некоја од темите ако најдам ќе ти пуштам линк

Значи мора да се отвори да се види дали има телефон, дали работи, дали е кодиран и слично
Се случуваат и фабрички недостатоци и мора да се реагира на време иначе може да не му признаат

Итн има мн превари и слично, кај операторите е друго им стигаат милион телефони и се заштитени и немаат ризик

Мобиларите треба да гарантираат за производот и плус да биде со лепенка кутијата.пример:по странство не треба ни да земеш телефон ако е отворена кутијата.од кај да знам дека ти не си ми стаил користен телефон у кутија или refurbished или телефон со сменети кинески делови?баш ради тоа е таа лепенка стаена на кутијата,за да биде сигурен купувачот дека купува фабрички прозвод за кој нормално има гаранција у случај ако нешто не е во ред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom