Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
- Член од
- 1 јануари 2013
- Мислења
- 2.038
- Поени од реакции
- 940
on mi kaza...
Ти работел зад грб и тој и таа.Не те заслужува како другар,а па за таа курвата да не правиме муабет.
on mi kaza...
Vori, ти со чоколадо ли ги лажиш девојчињата?Нека биде неутрален ,не мора било кој вид на цвеќе .... може и еве да не земе цвеќе , може на пример супер би било да земе благо,Чоколадо , нема ништо подобро од директен влез кај девојче
Те сфаќам, али како да знам дали очекува нешто она... Да треснам така директно те сакам, нема смисла...po relaksirano ponasaj se i nemas gajle.
po relaksirano ponasaj se i nemas gajle.
Те сфаќам, али како да знам дали очекува нешто она... Да треснам така директно те сакам, нема смисла...
Пред неколку дена(17) се запознав со една на ФБ...од самото запознавање на фб имавме мн убава комуникација..се слушавме по неколку пати на ден..се беше ок...
се видовме и неколку пати.кафе прошетки вечери..итн итн..
му се пофалив на на пријателот каква личност сум запознал..се по ред....и пред неколу дена (5)
дознав дека они двајца станале пријатели...
а цело време пријателов ме прашуваше за неа...скоро до детали ...
и тој мајчин го следел секој мој коментар и лак на фб на девојкава и ја нашол и пуштил покана за пријателство и сеа се фб пријатели..
от тогаш еве неколку дена комуникацијава со девојкава ми е сведен на минимиум а вчера и денес воопшто не се слушнавме....
а пријателов денес ми призна дека станале пријатели као они одамна се познаваат бла бла..
и еве сеа во 21 се имаат договорено да се видат..
Мплам за ВАШЕ мислење...
Да, спонтано. И јас тоа си го реков, само да не помисли дека тоа биле само моментални чувства.Олабави се...и дозволи спонтано да се деси се`
Ти си се стегнал и си се уплашил. Така никогаш нема да ја фатиш.
Да, спонтано. И јас тоа си го реков, само да не помисли дека тоа биле само моментални чувства.
Спонтано...идете на кафе, поминувајте време на само. И во тие моменти ќе се осети желбата во вас. Ако ја има.Да, спонтано. И јас тоа си го реков, само да не помисли дека тоа биле само моментални чувства.
Задебеленото е причината зошто сега си тупиш глава: самиот си му рекол на другар ти, т.е. си „му се пофалил“. Со што бе? Со типка што ниту не е твоја?
Точно е дека другар ти те изработил, но самиот си се наместил. Ум за друг пат: девојките *не* се за ти да се фалиш со нив. Тие се луѓе и треба да ги третираш со почит. Инаку никој тебе нема да те третира со почит.
Мој совет: батали го другар ти. Ако вака те изработил еднаш зад грб, секогаш така ќе прави. А на девојката можеш само да ѝ кажеш дека ти е жал што не ти прави муабет откако се договорила да се гледа со другар ти и дека си сакал да имате нешто повеќе. И поздрави ја, посакај ѝ среќа и сè најубаво.
А потоа избриши ја од пријатели на ФБ. А од другар ти исто така раздели се и најди си други, подобри пријатели.
Со лесно.
si ramenivme bakneziiiiНе знаеш што таа мисли, ниту што ќе мисли. Никогаш не можеш да знаеш кои се нејзините мисли и нема потреба да се замараш со тоа.
„Моменталноста“ се надминува со активност. Ако не реагираш, ќе бидат само моментални чувства. Затоа, треба да реагираш. Физички. Како што ти рече Пеџа: баци ја (јас би се надоврзал на тоа и би ти рекол да ја залапаш, што е можно посилно). Тоа е веќе активност што ќе потрае подолго од самоп еден момент. И ќе има повеќе ефект и многу подобро ќе ѝ даде до знаење што ти е намерата.
Со лесно.