Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Другар му е и испаднал буљаш.
Јас на другар ми не морам да му кажам дека ми се допаѓа, за тој да сфати. Јес да сите мои имаат девојки ама глава ставам дека ниеден не би ја ни аднал без да ме праша, без разлика дали сум му спомна или не.
Koлку сака другар му нека биде буљаш, ако женската сакала да има нешто со првиот немало да тргне по другиот.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Koлку сака другар му нека биде буљаш, ако женската сакала да има нешто со првиот немало да тргне по другиот.

Не велам не, во право си ама таа не е тема на муабетов, нели?
На крај краева, оваа ја запознал пред 17 дена а овој му е другар.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
А шо е тема на муабетот?
Aко не улетал другар му, можело да биде некој друг.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А шо е тема на муабетот?
Aко не улетал другар му, можело да биде некој друг.

Па немаше да пише дека другар му ја аднал и ја викнал на пијачка или што ти јас знам. Тој тука реагира. Којзнае колку ја аднале и ја договориле во тие 17 дена и реално тука нема на момаков што да му смета.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Темата на муабетот не е тоа што сака типката, туку моралот на другарот.
Упм, дојдов и љубовни проблеми да разглабам на форумов, страшно :pos:
Абе каков морал барате, остај тие работи.
Јас сум сигурен дека утре ако му се укаже таква шанса, некоја девојка шо ја симпатише некој негов другар да му пушти водичка и на морал и на етика и на принципи и на се има да заборави :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Јас сум сигурен дека утре ако му се укаже таква шанса, некоја девојка шо ја симпатише некој негов другар да му пушти водичка и на морал и на етика и на принципи и на се има да заборави :D
Тешко тоа. Барем мене некој другар да ми каже дека му се свиѓа некоја, никад не би застанал пред него. Краен случај би било ако не успее со неа, тек тогаш може би го прашал дали може ја да напраам нешто со неа. Што знам, све поинаку глупо би било. Освен ако не се праи friendly competition, тоа е веќе друга работа :D

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Тешко тоа. Барем мене некој другар да ми каже дека му се свиѓа некоја, никад не би застанал пред него. Краен случај би било ако не успее со неа, тек тогаш може би го прашал дали може ја да напраам нешто со неа. Што знам, све поинаку глупо би било. Освен ако не се праи friendly competition, тоа е веќе друга работа :D
Као беше она у војна и у љубов све е дозволено :icon_lol:

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
se bese vo red....se dodeka prijatelov ne stapi vo kontakt so nea....
a so devojkava se slusavme po nekolku pat vo den i plus m kaza ok si mi super si mi .sakam da bidam so tebe....
no nejkevme da brzame sakavme cekor po cekor se da si se odviva..
a o togas od zapoznavanjeto nvno ni traga ni glas od devijkava..a i prijatelov nsto poslabo go ima
--- надополнето: 29 декември 2013 во 22:56 ---
drugarov se znaese deka i mi se sviga i se deka seuste sme na samiot pocetok ....neznam zasto voopsto iskaca so nea...i toa go kriese on..jas doznav preku fb deka stanale prijateli..i uste mi se pofali mi vika ja vecerva iskacam so tvojava..a mislam deka devojkava pojma nema deka mi e prijatel

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Лајкот ти е за болдот, да знаеш :)

a so devojkava se slusavme po nekolku pat vo den i plus m kaza ok si mi super si mi .sakam da bidam so tebe....
a o togas od zapoznavanjeto nvno ni traga ni glas od devijkava..a i prijatelov nsto poslabo go ima

Чекор по чекор и ќе влета некој ко Мурињо и ќе ти го купи Вилијан. Брат, не те знам, не знам како функционираш ама ако веќе знаете дека си се допаѓате, дека сакате да бидете заедно, тоа се веќе неколку чекори поминати....

F

FuckYouAll

Гостин
drugarov se znaese deka i mi se sviga i se deka seuste sme na samiot pocetok ....neznam zasto voopsto iskaca so nea...i toa go kriese on..jas doznav preku fb deka stanale prijateli..i uste mi se pofali mi vika ja vecerva iskacam so tvojava..a mislam deka devojkava pojma nema deka mi e prijatel

Ебате другарот, како и да си поминал ти со неа и што и да си му кажал тој морал да те прашат дали да и пишит а не пак да излезит со нејзе.
Јави му се, прајте муабет, ако пробат да се извадит, истепај го.;)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Види што ќе се деси вечер, утре реагирај, бори се, види што како со "другар ти", прај што мислиш дека е најдобро (за тебе) и освои ја :)

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
Види што ќе се деси вечер, утре реагирај, бори се, види што како со "другар ти", прај што мислиш дека е најдобро (за тебе) и освои ја :)

utre?? ne druzee uste vecerva cekam da se vrati da mi kaze....
a ona ona veke ne postoi kako ona taka i toj

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
utre?? ne druzee uste vecerva cekam da se vrati da mi kaze....
a ona ona veke ne postoi kako ona taka i toj

Чекај ја,нека се изебат и ќе ти се смеат у лице.Сега може те оговараат и се смеат каков будала си испаднал.Што не си ја изебал ти пред него?Мислам дека станува збор за некоја спонзоруша (курветина).На другар не се кажува и на серење кога одиш,не па за женски кога станува збор.Школо за другпат.А кој ти кажа дека ќе се видат?Она или тој?Место другар ти да те чека,ти ја ебеш,ти го чекаш он да ја ебе.

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
Чекај ја,нека се изебат и ќе ти се смеат у лице.Сега може те оговараат и се смеат каков будала си испаднал.Што не си ја изебал ти пред него?Мислам дека станува збор за некоја спонзоруша (курветина).На другар не се кажува и на серење кога одиш,не па за женски кога станува збор.Школо за другпат.А кој ти кажа дека ќе се видат?Она или тој?Место другар ти да те чека,ти ја ебеш,ти го чекаш он да ја ебе.
on mi kaza...

Kajgana Shop

На врв Bottom