Јанко Јади Бурек Is losing it!

• Креатор на темата Креатор на темата Daedalus
  • Време на започнување Време на започнување
Македонската, и не само македонската финансиска олигархија си има кај нас пуштено длабоки корени секаде каде што почувствувала дека има потреба од тоа. Во средина која е подложна на корумпираност, градењето систем врз основа на манипулации, грабеж, обезвреднување на сите вредности и негово одржување - не е тоа толку тешка работа. А е страшно профитабилна. Сакам да кажам дека системот кој (не) функционира кај нас е големиот проблем. А изчезнувањето на една фигура не решава проблем, кога имаме сериско производство тренирани дудуци од сите видови и типови, од сите партиски, верски и невладини организации.
Јанко и преостанатото фино друштво кое привлекува толку големо внимание, како и сите оние прекрасни реални шоуа и индиско-турски спектакли, се рефлексија на вкусот, навиките и очекувањата на нивните поразително бројни конзументи-шупаци. Тоа се оние добро издресирани корисни идиоти кои подржуваат сешто или секого, оти им е кажано дека така треба, но кои немаат ама баш никаков ќар од тоа што изигруваат шрафчиња во еден механизам составен со цел да обезбеди, да осигура и да заштити еден незначително броен слој, кој катапултиран на врвот од туѓата глупост ќе истера еден успешен и богат живот со можност за уште едно продолжение. оти и нивните деца треба со нешто да се занимаваат.
Во основа, не е важно кој ја шупчел РМ порано, или во моментов, затоа што следниот кој чека на ред сака да го направи ама баш истото. Без кондом. Оти му се може и му се сака. А и на народов гледам дека некако му се заслади.

Го изгледав цело видео, дали сум нормален?

Вакви нагони на повраќање и гадење сум немал од последниот роденден коа измешав црвено и бело вино, вотка, пиво и на крај коњак!
Толку дебилски исфрустрирано животно немам сретнато во животот, да му држеше вода тоа што го збори ке му спуштев капа ама интелигенцијата му е ко број на патика на третоодделенец второ полугодие прва смена.

Еден е ЈАНКО! СРЕЌА ШТО Е ЕДЕН!!!

Јас па се согласувам со она што го кажа, вистината си е вистина, без разлика на каков начин е кажана. Мене и ми се допаѓа и начинот на кој е кажана, замислете ваков говор да е кажан од некој коњ кој збори тивко, не менува тоналитет, не искажува никакви чувства. Сакале или не, секој кој го изгледал видеото бил допрен на ваков или таков начин, а штом мислата допира тогаш таа има некаква вредност.
Еве погледнете колку постови има темава, позитивни или негативни не е битно, битно на видеото му е дадено значење затоа што има некаква вредност.

1488128_623416261049031_934132539_n.jpg

Идемо жустро :cuc:

^ А твоето драгоцено 10то мислење во изминативе 3 години иде у канта ? :)
Има нешто вистина во ова што го кажува Јанко али тоа е она што сите ние го знаеме и преку к*р ни е веќе да го слушаме .

Јанко е скроз у право, за тоа што го збори.
Македонија е таква, каква што е, меѓу другото и заради тоа што многумина, вака, имаат краток памет.
Жално е да се гледаат младиве генерации, како лупетаат по форум, поима немајќи кој им го забибери и на нив и на следните. Штетата што СДСМ ја направи, нема мерка. Не е тоа штета што може да се искаже само со бројки....
Сепак, начинот на кој го кажа тоа е дискутабилен. Пошто он е дрон на власта, јасно е, што всушност сакаше да каже: - Идат избори. Срање е земјава, али не заборавајте овие што направија - многу поголеми срања од ВМРО!
- што е жива вистина, но тоа не гледам како ги амнестира ВМРО од нивните глупости.

змија да те апне или магаре да ти го бапне - тоа е изборот на гласачот

^ А твоето драгоцено 10то мислење во изминативе 3 години иде у канта ? :)
Има нешто вистина во ова што го кажува Јанко али тоа е она што сите ние го знаеме и преку к*р ни е веќе да го слушаме .

Полтрон кажува дека интелектуалци му вршеле „мобинг“ на неговиот син бидејќи е најголем патриот. Телевизиите се криви што му дават да водат емисии овој и Саше, бетер се од турски серии.

Оф бе, јанко свињата ку*опушачка во право бил... :facepalm:
Ние мутави сме и не знаеме што срање се сдсм па јанко ќе ми кажува... Сдсм се испеана песна, сите знаеме што срање се и они и токму затоа веќе 7 8 години се опозиција.
Проблемот е што и овие сегашниве што кур*пушачов ги брани со сите сили дека они у подрум биле и ништо не знаат и за ништо не се виновни и кога грешат не грешат, не се вчерашни, и плус и претходно индивидуално биле на власт, пример пастиров наш насушен беше министер претходно.
Пази, некој друг бил виновен што они не можат да ја оправат државата... Па за кој к*р си на власт тогаш ебате беља, да обвинуваат други сите знаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom