Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Би прашал само дали има некој искуство со економичен режим на работа, кој ја има како опција, дали влијае нешто лошо на климата ако се користи подолго. Немам појма како функционира на моторот ама потрошњата ја преполовува. Овие денови како што се затопли со еко паѓа потрошувачката на неверојатни 160 вати, првпат пробав и дури не ми се верува што гледам на апаратот. За 5часа работа дење потроши 0.6 кв.

The Hobbit-The Desolation of Smaug 2013 DVDScr XVID AC3 Hive-CM8

Скринс......

Spored mene toj NEO inverter e mnogu los izbor.
Min. potrosuvacka na struja mu e 600w, mozes da vidis i na nalepnicata od strana.
Vo postovite prethodno imase podatok deka na ovie minusni denovi prosek na potrosuvacka se dvizi okolu 600w. Kolku bi bil prosekot na taa klima ako nemoze da raboti bez 600w?
Za okolu 4000den. poveke imas mnogu podobri opcii od Vivax, Gree i Midea.

Gree change ne padna pod 445w so ona od anhoch, znaci toa e minimalno a skoro i postojana potrosuvacka bidejci e toplo i ne i e potrebna pogolema sila na klimata. nekogas na pokratko odese 1000w ili 800w...

Визуелно не е ништо посебно во смисла дека нема убав сет, целото дејство е во една дупка од град, така да нема да испуштиш некои убавини...
Тоа што е мрачно и меланхолично не значи дека не е убаво, ете пример на прекрасно

tumblr_mwyz4pIlCe1r5fazco1_1280.jpg

Декстер си имаше многу поголеми маани од боите и контрастот на сликата ;)

Gree change ne padna pod 445w so ona od anhoch, znaci toa e minimalno a skoro i postojana potrosuvacka bidejci e toplo i ne i e potrebna pogolema sila na klimata. nekogas na pokratko odese 1000w ili 800w...

Toshiba Suzumi 3.5 isto ne padna ispod 420 w so watmetarot od anhoch inace od vcera od 23.00 do denes 23.00 samo 5.3 kw za 24 casa

Она што мисли Псајсајд е чисто ради другиот вид на продукција т.е нивниот квалитет/камера што за големи резолуции добива noise/grainy effect, а тој grainy ефект кога ќе мине низ рипови и рипови е се поголем и полош. Обично на големото платно и колку-толку-на-тв не се примеќа, али на писи монитор разликата е преголема.

А Ио само изиграва знаственик. :D

П.С Тhe Great Beauty многу добар! Конечно сум му седнал. (y)

Toshiba Suzumi+ 13 trosi od 99w (min) pa se do 1352w (max so 100%) ili 1580w (koga raboti nad 100%), a nekogas koga ke ja postigne temperaturata i ne raboti odnosno trosi 0kw.
Sto znaci teoretski e mozno

Toshiba Suzumi+ 13 trosi od 99w (min) pa se do 1352w (max so 100%) ili 1580w (koga raboti nad 100%), a nekogas koga ke ja postigne temperaturata i ne raboti odnosno trosi 0kw.
Sto znaci teoretski e mozno
I mene neshto ne mi Izleguva matematikata. Teoretski I mk e vo evropa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom