Иам проблем,уствари не е некој проблем ама ја имам тешкотии.
Сакам да пратам некаков подарок на најубавата девојка од Триглав со Вардар.Значи знам точна адреса и сакам да пратам цвеќе или некое друго подароче.
Прашање до мажите.Дали сте праќале и што се праќале?На кој начин сте ги испраќале,дали преку таксисти,другари или преку курир ко што гледам на интернет(брза пошта)
За девојките.Што да и пратам?Што мислите дека највеќе ќе и се допаѓа?Дали цвеќе(какво цвеќе,колку цвекиња,букет).Сакам да биде нешто скромно,не ми е за парите,туку највеќе ми е да не ме сфати на погрешен начин.
Многу битно-дали да има потпис,што да пишува и слично.Пошто сигурно ќе знае од кој е.
Девојкава ми е многу битна,а исто така и може да ми помогне на професионален план(значи не е само љубов у прашање)!
Ова ме потсеќа на постот на Сусаро за "Ултимативниот тест на карактерот и волјата". Јасно е што треба да се направи, сите знаци укажуваат на НЕ, али ја сум сигурен дека не би одолеал и пак би пробал. Нема шанси да ја испуштам... па да речеме... приликата.едно прашање до сите...ама искрено да одговорите...Сте биле со некоја особа и сте се заљубиле...ама вистински сте се заљубиле...до тој степен што ја гледате како единствена личност за вас...Но поради големите разлики помеѓу вас прекинувате и знаете дека таа е најдобра. Но тоа не значи дека не ја сакате веќе. Поминуваат месеци , години , но сепак сеуште сте заљубени. Во иднина доколку би имале прилика повторно да бидете со таа личност , но знаете дека уште дека повторно разликите ќе постојат и повторно ќе имате исти проблеми...дали сепак би биле пак со таа личност? дали во тие моменти може некако разумот да го преовладее срцето?
едно прашање до сите...ама искрено да одговорите...Сте биле со некоја особа и сте се заљубиле...ама вистински сте се заљубиле...до тој степен што ја гледате како единствена личност за вас...Но поради големите разлики помеѓу вас прекинувате и знаете дека таа е најдобра. Но тоа не значи дека не ја сакате веќе. Поминуваат месеци , години , но сепак сеуште сте заљубени. Во иднина доколку би имале прилика повторно да бидете со таа личност , но знаете дека уште дека повторно разликите ќе постојат и повторно ќе имате исти проблеми...дали сепак би биле пак со таа личност? дали во тие моменти може некако разумот да го преовладее срцето?
Мислев на најдобара одлука...а не дека личноста е најдобра...го поправив послеДвете болдирани се контрадикција еден со друг. Ако имало „големи разлики“ и заради тоа сте прекинале значи дека *не* била најдобра.
Сте биле заедно со причина, тогаш кога требало. Сте прекинале со причина, тогаш кога требало. Дури и да сте се обидувале да ја продолжите врската, т.е. да сте се потрудиле да ги надминете тие разлики, ќе дошол моментот за крај. Ако не сте се труделе да ги надминете разликите за да победи љубовта, тогаш значи не сте вложиле доволно во таа врска (не ви значела толку) и нормално е што прекинала. А ако многу сте вложиле и пак не успеало, значи дека не требало да бидне, колку и да се чини дека требало.
Ако сепак пак се споите после извесно време, старите проблеми пак ќе се појават и причините зошто сте раскинале пак ќе станат евидентни. Разликата ќе биде само што сте правеле во меѓувреме додека не сте биле заедно: дали сте се дообразувале, дали сте стекнувале други искуства итн итн. Со други зборови, ако после некое време пак се споите, веќе *нема да бидете исти луѓе* и тогаш сите причини зошто воопшто сте биле заедно нема да важат - ќе мора повторно да се запознавате, т.е. да почнете од нула. Со трети зборови, нема да „продолжите“ заедно; ќе *почнете* заедно.
Краткиот одговор е: ако си бил со некоја и веќе не си, не можеш пак да бидеш со неа; ако бидеш, тоа ќе биде друг човек во нејзиното тело и твоето. Затоа, подобро е да се фокусираш на наоѓање на нов партнер целосно, којшто ќе те гледа без предрасуди и претходни информации, за да си ги зголемиш шансите за подолготрајна љубов и среќа.
Со лесно.
Иам проблем,уствари не е некој проблем ама ја имам тешкотии.
Сакам да пратам некаков подарок на најубавата девојка од Триглав со Вардар.Значи знам точна адреса и сакам да пратам цвеќе или некое друго подароче.
Прашање до мажите.Дали сте праќале и што се праќале?На кој начин сте ги испраќале,дали преку таксисти,другари или преку курир ко што гледам на интернет(брза пошта)
За девојките.Што да и пратам?Што мислите дека највеќе ќе и се допаѓа?Дали цвеќе(какво цвеќе,колку цвекиња,букет).Сакам да биде нешто скромно,не ми е за парите,туку највеќе ми е да не ме сфати на погрешен начин.
Многу битно-дали да има потпис,што да пишува и слично.Пошто сигурно ќе знае од кој е.
Девојкава ми е многу битна,а исто така и може да ми помогне на професионален план(значи не е само љубов у прашање)!
Дај молимте немој со клишеа и говнарии .. мислам толку не ти текнува нешто интересно да направиш. Земи измачкај со лепак 3 кала цветови, види како се прави оригами на интернет, залепи ги, со фломастери демек избој ги, нека не бидат совршени, пиши и порака:Иам проблем,уствари не е некој проблем ама ја имам тешкотии.
Болдот е најзначаен. Одговори си самиот на каков начин сакаш да те сфати? Од цел напишан пост, на крајот не сконтав каков впечаток сакаш да оставиш?Иам проблем,уствари не е некој проблем ама ја имам тешкотии.
Oној што го сака. А за да дознаеш кој, треба да ја прашаш одоколу кроз муабет или пак на некој друг прикладен начин да дознаешКој цвет би било прикладно да се однесе кај девојка дома за неа? Ништо пре егзотично туку класични кој цвет?
Кој цвет би било прикладно да се однесе кај девојка дома за неа? Ништо пре егзотично туку класични кој цвет?
Цвече што расте у рука!Кој цвет би било прикладно да се однесе кај девојка дома за неа? Ништо пре егзотично туку класични кој цвет?