Ke ja odigram i jas ovaja X2 vredi petocno,Turci ako ne namestat nema koj drug ...Igram skoro site ligi evropski, singapur se dosta interesni za igranje ako vlezis vo semata, drugite pretezno gi izbegnuvam. Nema dobri i losi utakmici ima samo dobro i loso tipuvanje inace sekoja utakmica moze da e dobitna
Utre ke vidam sto i kako ali me vlece Akhisar X2, na net e 2.6 ke vidam nasive kladilnici sto ke ponudat za toj mec, Preceneta e Kasimpasa so koeficient od 1.5.
кај има да се игра ова за казан, и овие првите неможам да ги најдам ај напиши како е оригинал имево ако не ти е тешкоВитјаз - Спартак 1 гостиве имаат проблеми во клубот
Медвешчак -Динамо 2 овие бркаат некаков рекорд
Минск - Казан Т2 2.5+ 1,62 одлична квота
Речиси сите тимови имаат по две имиња таму и секаде различно се наогаат негде е Витјаз негде Подолск како шо ти пиша погоре членот а тоа на голови има во Бетсити да се игра за Казан башка и на конечен тип ти се важат и продолженија само шо има малку помали коефкај има да се игра ова за казан, и овие првите неможам да ги најдам ај напиши како е оригинал имево ако не ти е тешко
Е што да распалиме? уште колку минути ќе се доигруваат?
Е што да распалиме? уште колку минути ќе се доигруваат?
4.5 + ја пишав череповец и се поебав за еден гол упм16:00 Cherepovec : Magnitogorsk - 6+ @ 2.25
17:30 Medvescak : Dynamo Moscow - 2 @ 2.30
20:00 Thurgau : Tigers - 1 @ 2.70
---.