Во Новата година посакувам (Филм и ТВ желби)

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
stoke_fan_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Абе иди лечи се бе:pos::pos::pos:

Во новата филмска година посакувам помалку спојлери.

Леонардо ДиКаприо конечно во животов да добие Оскар.

Шансите желбата да ми се оствари се минимални, така да секоја година ќе си се цитирам со постов додека не наполнам 60 години.:pipi:

Во новата 2014 сакам кино во Тетово (може 3D) и МРТ да сними некоја јака серија содржински нешто како ова btv.bg/seriali/glass-home/ која ќе има доста сезони и ќе биде многу гледана.

Дискусја за не срање филмови и актери. Сериозно не ми се ни влага у Генерална више пошо цело време се збори за дебилни работи. Или нека поделат на две Срање Генерална за нови филмови и Генерална за постари филмови.

/removes hipster glasses]
--- надополнето: 28 декември 2013 во 02:43 ---
А и ќе заборавев ако може да се мењаат актерите и филмовите на тапет ( има 2 теми нали) бар на месец дена пошо пола година се истите.

Да излегуваат саглам торенти побрзо. Hunger Games 2 и Escape plan не можам да ги дочекам.
И да имам појше време за гледање филмови со дечкото (односно он да има), сама не ми се гледа.

Конечно да започне да се снима фимлот во кој режисер ќе биде самата Џ.К. Роулинг ,а филмот би бил снимен по книгата “Фантастични ѕверки и каде можете да ги најдете“-тоа е мојата единствена филмска желба за идната година.

Филмски желби немам. А TO DO листа за 2014 се важи? Ако да, во 2014:

-ќе ги изгледам сите серијали филмови за суперхерои за прв пат. И Супермени, и Бетмени, и Торови и Иксменови, и Спајдермени, и Авенџери...
-ќе гледам што е можно повеќе светска кинематографија, за да надоместам се што сум пропуштил
-ќе го гледам конечно фамозниот Фајкла
-ќе ги комплетирам сите филмови од Филмскиот каталог за тапчовци
-ќе гледам повеќе филмови, а помалку серии. Од серии, ќе ги чекам само продолженијата на Game of Thrones, The Walking Dead, The Killing и Downton Abbey. Не стартувам ништо ново.
-ќе присуствувам барем на 12 кино премиери/проекции
-ќе репризирам многу филмови и некои филмски серијали (Narnia, Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings...)
-ќе ја надминам бројката од 200 spotted movies
-ќе пробам да ги изгледам сите филмови за Бонд
-ќе ја дополнам листава, по потреба... :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom