Во Новата година посакувам (Филм и ТВ желби)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.310
Поени од реакции
30.648
Во новата филмска година посакувам помалку спојлери.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Леонардо ДиКаприо конечно во животов да добие Оскар.

Шансите желбата да ми се оствари се минимални, така да секоја година ќе си се цитирам со постов додека не наполнам 60 години.:pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.861
Поени од реакции
8.251
Во новата 2014 сакам кино во Тетово (може 3D) и МРТ да сними некоја јака серија содржински нешто како ова btv.bg/seriali/glass-home/ која ќе има доста сезони и ќе биде многу гледана.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.951
Поени од реакции
6.825
Дискусја за не срање филмови и актери. Сериозно не ми се ни влага у Генерална више пошо цело време се збори за дебилни работи. Или нека поделат на две Срање Генерална за нови филмови и Генерална за постари филмови.

/removes hipster glasses]
--- надополнето: 28 декември 2013 во 02:43 ---
А и ќе заборавев ако може да се мењаат актерите и филмовите на тапет ( има 2 теми нали) бар на месец дена пошо пола година се истите.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.168
Поени од реакции
25.322
Да објават дека Петар Џексон ќе направи екранизација на книгата The Silmarillion.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Да излегуваат саглам торенти побрзо. Hunger Games 2 и Escape plan не можам да ги дочекам.
И да имам појше време за гледање филмови со дечкото (односно он да има), сама не ми се гледа.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Конечно да започне да се снима фимлот во кој режисер ќе биде самата Џ.К. Роулинг ,а филмот би бил снимен по книгата “Фантастични ѕверки и каде можете да ги најдете“-тоа е мојата единствена филмска желба за идната година.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.986
Поени од реакции
37.268
Филмски желби немам. А TO DO листа за 2014 се важи? Ако да, во 2014:

-ќе ги изгледам сите серијали филмови за суперхерои за прв пат. И Супермени, и Бетмени, и Торови и Иксменови, и Спајдермени, и Авенџери...
-ќе гледам што е можно повеќе светска кинематографија, за да надоместам се што сум пропуштил
-ќе го гледам конечно фамозниот Фајкла
-ќе ги комплетирам сите филмови од Филмскиот каталог за тапчовци
-ќе гледам повеќе филмови, а помалку серии. Од серии, ќе ги чекам само продолженијата на Game of Thrones, The Walking Dead, The Killing и Downton Abbey. Не стартувам ништо ново.
-ќе присуствувам барем на 12 кино премиери/проекции
-ќе репризирам многу филмови и некои филмски серијали (Narnia, Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings...)
-ќе ја надминам бројката од 200 spotted movies
-ќе пробам да ги изгледам сите филмови за Бонд
-ќе ја дополнам листава, по потреба... :P

Kajgana Shop

На врв Bottom