Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е таман што не ме мрзи зоки слики да барам ми е најмрзешноЦЦцццц
Млади деца да ги мрзи.
ај уште слики!!!!!
хахах аирсофт заебанции плус ова е страната ред драгон на фб ја има.Живи глупости
Зоки сликата горе е донацијата што ја спомнав погоре наменета за граничната полиција пред околу 2 месеци беше.![]()
--- надополнето: 26 декември 2013 во 23:03 ---
еве што вика гоогле и стар дневник.
http://star.dnevnik.com.mk/?pBroj=1576&stID=517
ПОДАРОК ОД ГЕРМАНИЈА
АРМ доби 20 камиони, ноќни визори, санитетски материјал
Македонската армија вчера доби 20 тешки камиони, 50 визори за ноќно набљудување, 20 комплети за санитетски возила и пет тони друг санитетски материјал како подарок од Владата на СР Германија. Возилата и опремата на министерот за одбрана, Владо Бучковски, на пригодна свеченост во касарната "Гоце Делчев" му ги предаде германскиот амбасадор, Вернер Бургхарт.
- Тешките камиони значително ќе ги зајакнат превозните капацитети на АРМ. Ние и понатаму ќе ја поддржуваме Македонија со најразновидна помош, и покрај фактот што во Германија се намалуваат средствата наменети за војската. Со овој, како и поранешните подароци за АРМ, би сакале да престанат приговорите дека германската војска, наводно, ја поддржувала ОНА. Ние ја поддржуваме единствено македонската војска - изјави амбасадорот Бургхарт.
Министерот Владо Бучковски рече дека Македонија никогаш не се сомневала дека има поддршка на Германија.
- Вистинските пријатели се гледаат кога е најтешко. Германија покажува дека ни е пријател. Очекуваме поддршката да продолжи - рече Бучковски.
Според него, деновиве се засилуваат напорите за мирно решавање на кризата во земјава.
- Имаме поволна клима за мирна разврска на кризата. Но, истовремено има сили што не можат да се помират со решавање на кризата - рече Бучковски.
(Б.Ѓ.)
Е таман што не ме мрзи зоки слики да барам ми е најмрзешно
--- надополнето: 26 декември 2013 во 21:59 ---
хахах аирсофт заебанции плус ова е страната ред драгон на фб ја има.Живи глупости
За тоа се прашува човек којшто бил таму пошо тоа е многу далеку од македонија ние можеме само да нагодуваме што се случува тамо, што, и како треба.
Браво цару да си у берово право те носам на по една за сликава браво.точно така сликата е многу стара од 94 па навака.Ајде ставај ја и другата едвај чекам да ја видам.ЕКСКЛУЗИВНО и ЕКСПЛОЗИВНО
За првпат на интернет
![]()
Судејќи по старото државно знаме на ракавот сликата е направена пред октомври 1995 година... Другата со вакво орудие од 2001 година ќе ја ставам после 4-5 дена![]()