Барам стари модели (american muscle cars ) .Многу се реткиЗависи што бараш и собираш.
Според мене нема избор бидејќи има само стари модели кои немаат соодветна веродостојност со вистинските модели.За квалитет и да не зборуваме.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барам стари модели (american muscle cars ) .Многу се реткиЗависи што бараш и собираш.
Според мене нема избор бидејќи има само стари модели кои немаат соодветна веродостојност со вистинските модели.За квалитет и да не зборуваме.
Барам стари модели (american muscle cars ) .Многу се ретки![]()
Ми кажаа имало многу модели ја како што барам , но од маисто не од ббураго , кажи ми каде има најголем избор на маисто во скопје ?Баш тие многу слабо ги носат/увезуваат (не знам зошто), ретко се гледаат во Крш.![]()
Ми кажаа имало многу модели ја како што барам , но од маисто не од ббураго , кажи ми каде има најголем избор на маисто во скопје ?
Зависи што бараш и собираш.
Одамна ги има овие модели и се од 2010/2011,а кај нас бураго и маисто ги рекламираат како модели од 2013 а можат да се искористат некои делови за делови.
@zocc
Да те прашам околу 850-ката... кој производител, од кај ја набави, колку чини итн.?
Еден од поомилените модели ми е...![]()
Немаш нешто од американ масл да ми продадеш ?Еххх и мене ми е исто. Од Maisto e и сигурно ја имам едно 15 години, меѓу првите што сум ги купил, во Веро ја начекав. Тогаш не постоеја Крш, беше само увозникот Пан комерц, кој е и сопственик на денешниве Крш. Сега мислам не се произведува веќе. Одличен модел за времето кога е направен. Види на Ebay, сигурно таму ја продаваат.
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 16:22 ---
Се продава или менува 1/18 размер Ferrari F40 од Bburago, легендарен модел и многу редок со оглед дека не се произведува едно 20 години. Во одлична состојба. Повеќе инфо на ПП.
![]()
![]()
![]()
Нема ни на Амазон ни на ибеј. Само половни, а не ми се зема половноЕххх и мене ми е исто. Од Maisto e и сигурно ја имам едно 15 години, меѓу првите што сум ги купил, во Веро ја начекав. Тогаш не постоеја Крш, беше само увозникот Пан комерц, кој е и сопственик на денешниве Крш. Сега мислам не се произведува веќе. Одличен модел за времето кога е направен. Види на Ebay, сигурно таму ја продаваат.![]()
Нема ни на Амазон ни на ибеј. Само половни, а не ми се зема половно
Можда се наоѓа некаде со интензивно пребарување, ама во моментов не ми е приоритет тоа...
Не ми е јасно зошто повеќе не произведуваат некои вакви легендарни модели, исто како и F40-ката шо си ја постирал. Сигурно ќе има заинтересирани колекционери шо би ги купувале моделиве. Јас лично повеќе ги сакам тие модели до 2000, можда дека растен бев со нив![]()
Немаш нешто од американ масл да ми продадеш ?
Само 1/18 имаш ?Зоштo се произведуваат со лиценца (одобрување, во случајов (850i) од BMW), посебно за секој модел, некои ги обновуваат, некои не. Ferrari diecast моделите сега ги произведуваат Hot wheels, BBR, Amalgam, MR, но цените и квалитетот се далеку повисоки отколку тие на Bburago.
Еве ти го ова 850i од Ebay, сеуште не му се извадени траките кои ги држат деловите кои се отвараат, плус со оригиналната кутија е. Значи како ново. Само цената со транспортот е малку солена.
Еве ти и ново т.е. неотворено.
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 19:05 ---
Немам. За продажба/трампа ги имам само ферарито (F40), Jaguar S-type V8, Audi TT roadster quattro Mk1, Aston Martin Vanquish V12 - James Bond edition и Bugatti EB 110 SS, сите во размер 1/18.