Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не има модели за размена во 1/18 размер, Ferrari или BMW за следниве 1/18 модели :

img20130216105538.jpg

70ua.jpg

03ja.jpg

Многу интересен модел 1/18 Aston Martin Vanquish James Bond (Die another day) реплика од Ertl, купен од странство.
o0os.jpg

На сликава (не знам колку се гледа) на притисок на копче се отвора предната маска и излегуваат ракети, како и узи од хаубата.

ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ КАДЕ МОЖЕ ДА НАЈДАМ MITSUBISHI LANCER 2008 ГОД . НЕ МИ Е БИТЕН РАЗМЕРОТ

ПОТРЕБНА МИ Е ЗА СИНОТ ЗА НОВА ГОДИНА
--- надополнето: 23 декември 2013 во 21:48 ---
ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ КАДЕ МОЖЕ ДА НАЈДАМ MITSUBISHI LANCER 2008 ГОД КОЛИЧКА . НЕ МИ Е БИТЕН РАЗМЕРОТ

ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ КАДЕ МОЖЕ ДА НАЈДАМ MITSUBISHI LANCER 2008 ГОД . НЕ МИ Е БИТЕН РАЗМЕРОТ

--- надополнето: 23 декември 2013 во 21:48 ---
ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ КАДЕ МОЖЕ ДА НАЈДАМ MITSUBISHI LANCER 2008 ГОД КОЛИЧКА . НЕ МИ Е БИТЕН РАЗМЕРОТ

Провери во Крш продавниците (ГТЦ, Сити мол, Рамстор, Зебра) или види во Џамбо, имаше пред некое време WRC верзија мислам. Ако не, само од странство.

Провери во Крш продавниците (ГТЦ, Сити мол, Рамстор, Зебра) или види во Џамбо, имаше пред некое време WRC верзија мислам. Ако не, само од странство.
Во сити мол Крш доле е или некаде по спратовите се ?

Па каде има најголем избор ?
Зависи што бараш и собираш.
Според мене нема избор бидејќи има само стари модели кои немаат соодветна веродостојност со вистинските модели.За квалитет и да не зборуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom