Ако шпоретот го продава некој кој дрка на убиството на децата лани за Велигден или пак ако е тоа некој кој смета дека кафирите си го заслужиле, тоа што го добиваат од вас во Муслиманските земји, е во тој случај јас и многумина сме спремни да платиме НУЛА за тој шпорет.
Продавате за НУЛА?
Да се разбереме, ја неќу да му го рушам уште не почнатиот бизнис на вехабистов. Не ми е тоа поентата. Поентата ми е во следново:
Ако на тема кај што се сквернават цркви, тврдиш дека кафирите сами си пишуваат Смрт за каури и сами си ги кршат.
Ако уште побезочно тврдиш дека кафирите сами си ги убија децата и дека овие гнидиве треба да се ослободат.
и ако секогаш при секое злосторство, бараш слобода за починителите само затоа што се Муслимани,
Секој акт на насилство и тука и по светот, кој Муслиманите го прават врз Христијаните го негираш и бараш алиби за извршителите, тврдејќи дека се невини.
Тоа е тој, еден ист малоумен шаблон од загрижените Муслимани, го добиваме како фидбек, лишен од здраворазумски тек на мислите и целосно борговски вклопен во машината. Без никакви морални и етички норми.
Епа ОК бе, бидите си АлЗавахири на форумов, нема гајле. Али барем, не ни ја вреѓајте интелегенцијата, имај в предвид дека форумиве се еден до друг. Не можеш ти на еден форум, покрај сите милион примери и докази, малоумно да тврдиш кафирите сами све си праат, невини се убијците, невини се сите Муслимани, а на друг да пробуваш да им продаваш производи на истите кафири, или како во случајот на closse, да пробуваш да се убациш на собиранка и уште од тука да покушаш да шармираш форумџијки. Изберите, или бидете мали форумски алзавахирчиња или бидете трговци, плејбои. Двете - не може, верувам дека и на вас ви е јасно.