Muki-20
Маркетинг и финансиски консултант
Колку сте спремни да платите за шпорет за домаќинство (шпорет за готвење) кој не е на струја ниту на плин, со голема сигурност и ниски трошоци во потрошувачка???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нормално дека е ново, реализиран е планот на изработка, тоа што ме интересира е да видам колку би го ценеле квалитетот и ефикасноста на овој производ. Се надевам дека овој производ ќе биде реализиран и достапен на пазарот во Македонија а се надевам дека овој производ ќе има достап во цела Европа.штом е нешто ново, прво тест период па после плаќање ...
Сеуште не, бидејки деновиве треба да ја призавршам документацијата за да го ПАТЕНТИРАМ, а потоа ќе биде сопштено на што работи.Прво кажи на шо е. Сигурно не е на воздух.
тоа што ме интересира е да видам колку би го ценеле квалитетот и ефикасноста на овој производ.
Сеуште не, бидејки деновиве треба да ја призавршам документацијата за да го ПАТЕНТИРАМ, а потоа ќе биде сопштено на што работи.
Денес, не се кажува никаква идеа, бидејки наеднаш ке ти ја превземат.
Се надевам дека се ќе биде во најдобар ред, а производот ќе биде пред вас за скоро време.па за да го видиме квалитетот и ефикасноста треба производот да е пред нас, а не вака ... цената се одредува од побаруваката (ваљда) ...
Како да ги преценам квалитетот и ефикасноста кога не кажуваш ни на што работи.Нормално дека е ново, реализиран е планот на изработка, тоа што ме интересира е да видам колку би го ценеле квалитетот и ефикасноста на овој производ. Се надевам дека овој производ ќе биде реализиран и достапен на пазарот во Македонија а се надевам дека овој производ ќе има достап во цела Европа.
Ако еден домаќински шпорет кој е на струја или плин или комбинација струја/плин на пазарот може да се најде од 10.000 до 25.000 ден или повеќе, тогаш ако на Вас ви се понуди шпорет кој ќе користи друго гориво, кое со сигурност ви кажувам дека има помала потрошувачка и голема СИГУРНОСТ, од несакани дејствија, тогаш приближната цена можете сами да ја дадете, а тоа ќе ми помогни да го понудам тој производ со висок квалитет и цена прифатлива за ВАС.