Што кога сакаш и знаеш дека не те сакаат?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо.Јажето околу врат и папа...Па што може да се прави,ќе си свртиш нова страница,ако е малку тешко,ама со јака волја и малку среќа ќе успееш.Можеби и ова го зборувам затоа што не сум била до сега вљубена,ама и кога би била би се случило истото,барем јас сум убедена дека ќе биде..Никој не е толку вреден за да го молиш..Ако сака,убаво.Ако не сака,чао пријатно..:toe:

Ништо.Јажето околу врат и папа...Па што може да се прави,ќе си свртиш нова страница,ако е малку тешко,ама со јака волја и малку среќа ќе успееш.Можеби и ова го зборувам затоа што не сум била до сега вљубена,ама и кога би била би се случило истото,барем јас сум убедена дека ќе биде..Никој не е толку вреден за да го молиш..Ако сака,убаво.Ако не сака,чао пријатно..:toe:

Уште да беше толку лесно..........:(:smir:

ubavo e da se bide uporen, ama koga gledas deka nekoj te odbegnuva ne vredi da se ponizuvas poradi nego/nea, taka da najdobro e da krenes glava i da se vpustis vo novi avanturi..:helou:

celo vreme se prashuvam ZASHTO....
nezainteresirana se izlezavam pa cel den nadevajki se deka ke se slu4i neshto ubavo i neo4ekuvano (iako ne e taka)

Ednostavno nishto ne e kako shto treba..se izgleda bedno duri i vikend so drushtvo na najdobrite zurki ne e poveke interesen...

Ahhh.........
:uvo:

За 1 недела ќе ја заборавам...колку и да ја сакам.
Најмалку 2-3 пати ми се има случувано ова.
А од мене нема да доживее некоја девојка да и одам по желбичките а таа на мене да не ме сака, а јас тоа да го знам :nesvest:

Сум се наоѓал во ваква ситуација да сакам а да не ме сакаат а и сега ми се дешава тоа ама не се откажувам дека многу сакам и ако нешто сакаш многу тогаш и ќе го имаш.

Уште да беше толку лесно..........:(:smir:
Девојкава е во право.Човекот не е ниту робот ниту компјутер , па ајде сега стисни копче и од утре пу-пу ,не важи.Све друго што пишувате е ветер и магла , или не знаете што е љубов:nenene:

Pa bev vo takva situacija na pocetokot no ja naterav da me saka na MIL i poseben nacin a ako toa ne mi uspeeese normalno ke se povlecev najkulturno i ke i se izvinev sto i smetav

Незнам еве пробвам да се однесвам најдругарски и сето тоа без да досадвам.Само незнам како можи во 15 мин да одсакаш чоек али ај то е...

Боље да се откажите, имајки да се мачите едноставно не е само една. ЛОЛ.
Кога нејке и нејке, неможите на сила а и на сила ако е ништо не бидело тоа е

Не ми смета што не ме сака... ми смета начинот на кој стигнав до тоа сознание, гњаважа невидена, изгубено време, безвредно, изгубена енергија...вложен труд за на крај сепак да ти се забие ножот во грб

За вакви работи брзо се откажувам не сакам да бидам многу напорен...
епаза тоа сум си сингл атм:toe:

натерај ја некако да те засака. мора да постој начин. само МНООГУУ внимателно да не те засака само ко другар ... па побезвезно нешто од то нема :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom