Оваа 2013 година беше одлична година на секое поле, за 2014 сакам да биде иста таква, не мора ни побра, само да не е полоша. На професионало поле не би можел повеќе, барем не засега, така да тоа може да биде како и досега- одлично. На љубовно поле, беше убаво, би сакал да биде и поубаво, ако може. Генерално би се задовилил со статус-кво во 2014 година, не барам нешто премногу.
Сепак би сакал, а и план ми е да патувам некаде, и да отидам на одмор оти оваа година од оправдани причини морав да се откажам од тоа.
Иако последниве две години посветив солидно време (колку што обврските ми дозволија) на физичкот изглед и кондиција, не сум целосно задоволен и сметам дека треба да си дадав волја за повеќе, знам дека има време, но проклетата мрза и ненаспаност ме убива у поим по ова прашање (освен за викенди).
И да, дај нека освои некој трофеј Арсенал, аман веќе!
Сепак би сакал, а и план ми е да патувам некаде, и да отидам на одмор оти оваа година од оправдани причини морав да се откажам од тоа.
Иако последниве две години посветив солидно време (колку што обврските ми дозволија) на физичкот изглед и кондиција, не сум целосно задоволен и сметам дека треба да си дадав волја за повеќе, знам дека има време, но проклетата мрза и ненаспаност ме убива у поим по ова прашање (освен за викенди).
И да, дај нека освои некој трофеј Арсенал, аман веќе!