Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Prodaj toa tezgereto i zemi si nekoj vw tdi. Moeto a6 pali podobro od benzincite nasabajle.
Проблем со цревата или што и да е.И на +40 во лето нема да пали.Пола греачи ми се прегорени гарант,палеше до некна,минатото зимо со 55-ка акумулатор ја палев,до пола клуч го вртев и палеше одма.
--- надополнето: 24 декември 2013 во 23:53 ---
Да да сонувај дека е така.
Зшто му е тди кога 530д Е-60 има 241кс.Замисли па да стават тди.Колку коња ќе биде.Сигурно 300.
--- надополнето: 24 декември 2013 во 23:48 ---
Сака пунто 1.2
Највеќе од се,ме привлекува што има многу поефтина регистрација,на тоа некако се лажам.Немора Пунто,може и Корса 1.2 или 1.4,до 1.4 бензин можам финансиски да го издржам,и во поглед на регистрација,и пред се потрошња на бензин.Плин НЕ ДОАЃА во предвид.

Него,друга мака имам јас.Затнат ми е резервоарот,колава не пали,ја палам со пумпа за друкање воздух,ќе поработи 40-50 секунди и гаси.После пак ќе надрукам нафта и пак ја палам.Како најбрзо и најбезболно се чисти резервоарот?Мајсторов вика до резервоарот бил,јас мислам дека некое црево прима воздух и затоа не пали.Добро е што не е бошот.Дали се тура некој адитив внатре или морам цела нафта со црево да ја претурам во тубе,и да го вадам резервоарот,за да би можел да го исчистам или евентуално исперам.И од што може да се затне маму му јебем,секогаш внатре има по 15-20 литра нафта,никогаш не сум ја оставил да светне на резерва.