Фан Клуб: Вардар

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Добро само мене ли ме плаши формата во која ќе дојде Фичо? Да се разбереме ептен ќе се израдувам ако дојде зошто таа прва сезона кога се вративме на врвот дечкото ја изигра на ниво какво што никој не достигна до сега во Вардар во овие две сезони, едноставно сам решаваше утакмици. Она што сакам да го кажам е дека следните 3 утакмици од првенството што се после долгава пауза ќе бидат од најголема важност за тоа како ќе изгледа табелата на финишот од сезоната. Напредок гости , Пелистер дома и Работнички се утакмици каде што ако сакаме да бидеме шампиони ќе ни требаат 3 победи. За тоа формата на напаѓачот што ќе го имаме на пролет треба да биде на ниво.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.755
Ивановски е еден од типот на играчите што во каква форма и да дојде во Мак првенство, пак ќе биде ѕвер :D
Како што кажав тоа беше очекувано засилување, па во тандем со Бујчевски очекувам да газат во лигава.
Ако остане Стојков ќе биде одлично, во спортивно ќе мора да бараме крила, особено што Хименез веројатно ќе си замине.
Со повреден Георгиев, и ако си замине и Стојков ќе останеме само на едно крило, Петров и еден полуфудбалер кој наводно е крило, Цикарски.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Влатче ставил слика од Бобан Грнчаров во Скопје, мислам дека скоро сигурно е нов играч на Вардар заедно со Фичо. Хименез изјавил дека сака да игра само во Вардар од Македонија и дека му треба време да одлучи но дека има шанси да остане тука и дека има уште неколку неконкретни понуди.

Ако не дојде Фичо, може да се земе Илчо Наумовски, и он остана без клуб. Никола Глигоров исто така е без клуб, потребен ни е таков играч, како и Пеџа. Имаме доста играчи за избор, само да се направи паметна селекција, не ни требаат играчи како Жуниор и Стевановиќ за кои некои даваат и пари.

Инаку Ѓоргиев до кога е отсутен?

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Влатче ставил слика од Бобан Грнчаров во Скопје, мислам дека скоро сигурно е нов играч на Вардар заедно со Фичо. Хименез изјавил дека сака да игра само во Вардар од Македонија и дека му треба време да одлучи но дека има шанси да остане тука и дека има уште неколку неконкретни понуди.

Ако не дојде Фичо, може да се земе Илчо Наумовски, и он остана без клуб. Никола Глигоров исто така е без клуб, потребен ни е таков играч, како и Пеџа. Имаме доста играчи за избор, само да се направи паметна селекција, не ни требаат играчи како Жуниор и Стевановиќ за кои некои даваат и пари.

Инаку Ѓоргиев до кога е отсутен?
Они си се добри пријателчиња, ама далеку е уште од готово неговото доаѓање во Вардар. Суспендиран е, ама сепак е под договор со Ботев и ќе видиме како ќе се развива целата ситуација. Реално ќе завршиме голема работа со негово ангажирање. Мене само не ми е јасна моменталната состојба во Вардар. Кој со кого преговара, веројатно овие актуелниве си тераат некои работи на своја рака, а нивната понатамошна иднина во клубот е крајно недифинирана. Од друга страна, на големо пак се збори дека Самсоненко договара нов спортски менаџмент, тренери, играчи... со еден збор, моментално ингеренците во Вардар се прилично измешани и веќе не знаеш што да земеш за меродавно. Искрено се надевам на брза разрешница на заплетканава ситуација...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Дур не бидне црно на бело... ја не верувам ;) Па уште Боби Милевски го најавуе, а тој самиот не знае дали ќе биде во Вардар:facepalm:
Боби е тој што ги контактира. Верувај, кој друг би го прибрал Фичо :D
90 % и штрунфетата Пеџа е сигурен. Ние сме ти дом за фудбалери без клуб. Дојди поиграј малце, па фати штикла на страна, па после пак така. И цел живот ние со курот у рака.
На мочлето Пеџа му ги дадоа клоците од србија, и кај ќе продолжи, нормално во Вардар, ќе го вдомиме пак, а гомнарот за 500 евра плус си замина од кај нас. Јас не викам дека нема да добиеме квалитет со него, напротив, ќе пркне малце средината ама мора да се има некои принципи.
--- надополнето: 24 декември 2013 во 10:46 ---
Они си се добри пријателчиња, ама далеку е уште од готово неговото доаѓање во Вардар. Суспендиран е, ама сепак е под договор со Ботев и ќе видиме како ќе се развива целата ситуација. Реално ќе завршиме голема работа со негово ангажирање. Мене само не ми е јасна моменталната состојба во Вардар. Кој со кого преговара, веројатно овие актуелниве си тераат некои работи на своја рака, а нивната понатамошна иднина во клубот е крајно недифинирана. Од друга страна, на големо пак се збори дека Самсоненко договара нов спортски менаџмент, тренери, играчи... со еден збор, моментално ингеренците во Вардар се прилично измешани и веќе не знаеш што да земеш за меродавно. Искрено се надевам на брза разрешница на заплетканава ситуација...
Да видам да не верувам Грнчаров дека би се вратил кај нас :D
Годишна плата му е 180 илјади евра, навивачите на Ботев се дигнаа за него, така да научна фантастика е неговото доаѓање :)
--- надополнето: 24 декември 2013 во 11:23 ---
упс, сакав бене да го цитирам ама по грешка сум му го цитирал на Колекционерот, Бене за тебе е наменетоо :D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Боби е тој што ги контактира. Верувај, кој друг би го прибрал Фичо :D
90 % и штрунфетата Пеџа е сигурен. Ние сме ти дом за фудбалери без клуб. Дојди поиграј малце, па фати штикла на страна, па после пак така. И цел живот ние со курот у рака.
На мочлето Пеџа му ги дадоа клоците од србија, и кај ќе продолжи, нормално во Вардар, ќе го вдомиме пак, а гомнарот за 500 евра плус си замина од кај нас. Јас не викам дека нема да добиеме квалитет со него, напротив, ќе пркне малце средината ама мора да се има некои принципи.
--- надополнето: 24 декември 2013 во 10:46 ---

Да видам да не верувам Грнчаров дека би се вратил кај нас :D
Годишна плата му е 180 илјади евра, навивачите на Ботев се дигнаа за него, така да научна фантастика е неговото доаѓање :)
--- надополнето: 24 декември 2013 во 11:23 ---
упс, сакав бене да го цитирам ама по грешка сум му го цитирал на Колекционерот, Бене за тебе е наменетоо :D
Кај си бе Кумплунг?! :D Те немаше нешто у задње време :icon_mrgr:
Бобан завинаги еден од нас :P Не знаев дека толку кеш зимал кај Канаринците од Пловдив:eek: Кај нас дали третина од тоа може да добие.
Па баш и ради тоа ме чуди што кумот прибира играчи, а по се изгледа до крајот на годинава ќе заврши под Завод за вработување;)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Кај си бе Кумплунг?! :D Те немаше нешто у задње време :icon_mrgr:
Бобан завинаги еден од нас :P Не знаев дека толку кеш зимал кај Канаринците од Пловдив:eek: Кај нас дали третина од тоа може да добие.
Па баш и ради тоа ме чуди што кумот прибира играчи, а по се изгледа до крајот на годинава ќе заврши под Завод за вработување;)
Бев на принуден одмор ради шипоини :D

Затоа и е нераално за Грне, а и сите други што се спомнуваат, како Мирко И, Даниел кенгур, итн...
Репрезентативец, ќе искочи некоја камиказа како Величе, а сум за Никола Глигоров, ама колку е остварливо не знам.

Бобче не мрда до крај на сезона, моја прогноза :) Е летоска ќе вади плави картони од заводот.
--- надополнето: 24 декември 2013 во 22:00 ---
Јас си помислив Кумплунг си замина во странство и не заборави :D
Не ве оставам јас така лесно на цедило :D Додека не го опраиме ФК, не одам в Погана :D

Него, број од по старо Деспина по ново Мистик, имам да знаете, да ве потсетам да не сте забораиле :D

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Не ве оставам јас така лесно на цедило :D Додека не го опраиме ФК, не одам в Погана :D

Него, број од по старо Деспина по ново Мистик, имам да знаете, да ве потсетам да не сте забораиле :D
Вива сокче должиш ти, памам јас :icon_mrgr: само да си знаеш може еден член да се убаци со виното "Црвено-црно" или "Red-Black" многу го фалеше пред некоја сезона, па му ја украде идејата Минчо педерот.. :pos:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе за што беше работата џа у кафана сум зааборавил, дај потсетете ме.:D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Вива сокче должиш ти, памам јас :icon_mrgr: само да си знаеш може еден член да се убаци со виното "Црвено-црно" или "Red-Black" многу го фалеше пред некоја сезона, па му ја украде идејата Минчо педерот.. :pos:
Памтам и јас, договор си е договор :)
Море пиев еднаш вива на Работнички - Лацио, и таман почнав да цуцам и некој гаден вкус ми дојде и коа глеам со поминат рок, ај мајката. Комшиките да ти ги труеле со хемикали со поминат рок :D

На утакмицата со чеченија ве видов т.е не знам дали си бил и ти, битно грофот го препознав, а и Сајбер мислам. Кај Софка, 4 беа, грофот ја предводеше четата :D
Јас за грофот викам, да го напуниме со стероиди, да го ишараме со некоја тетоважа и да го промовираме во воџа на Комити Запад :D
Ќе ви/им приијдев ама и ја а и они ми се чини беа во брзање па се разминавме онака набрзинаа :)
--- надополнето: 25 декември 2013 во 00:18 ---
Ако влезе Самс или Газпром, идеме у кафана, да го натераме да плаче Скопје :D

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Врска немам јас, и јас имам заборавено, он ми дужи сок за една друга работа :D

Море пиев еднаш вива на Работнички - Лацио, и таман почнав да цуцам и некој гаден вкус ми дојде и коа глеам со поминат рок, ај мајката. Комшиките да ти ги труеле со хемикали со поминат рок :D

На утакмицата со чеченија ве видов т.е не знам дали си бил и ти, битно грофот го препознав, а и Сајбер мислам. Кај Софка, 4 беа, грофот ја предводеше четата :D
Јас за грофот викам, да го напуниме со стероиди, да го ишараме со некоја тетоважа и да го промовираме во воџа на Комити Запад :D
Ќе ви/им приијдев ама и ја а и они ми се чини беа во брзање па се разминавме онака набрзинаа :)

Каде бе грофот воџа, со него на полувреме влагаме.. :D
Бев и јас бе, со една јакна што ме прави 2 на 2.. :pos: Што не дојде со нас бе, со колку луѓе вака се имам запознато, или ме виделе не дошле да се поздрават, или веќе сме се знаеле.. :facepalm: :ROFLMAO: Ај за следна утакмица обавезно една Кајгана собиранка :icon_mrgr:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087

--- надополнето: 25 декември 2013 во 00:18 ---

Ако влезе Самс или Газпром, идеме у кафана, да го натераме да плаче Скопје :D
Човекот премина во сериозни води, менаџер стана, нема да може да се посвети целосно на Комиитите. :pos:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Врска немам јас, и јас имам заборавено, он ми дужи сок за една друга работа :D

Каде бе грофот воџа, со него на полувреме влагаме.. :D
Бев и јас бе, со една јакна што ме прави 2 на 2.. :pos: Што не дојде со нас бе, со колку луѓе вака се имам запознато, или ме виделе не дошле да се поздрават, или веќе сме се знаеле.. :facepalm: :ROFLMAO: Ај за следна утакмица обавезно една Кајгана собиранка :icon_mrgr:
Абе претставителен чоек е грофот, зошто си со такви предрасуди? :D
(да не ни се налути нешто што го оговараме? Се шалиме ејј :icon_mrgr: )

Брзав јас карти да зеам, а и од кога се разминавме ми текна кој сте уствари и немаше смисла да се дерам ко луд, „ Незапирливе ејјј, грофф ејјјј чичко Кумплунг е тука, од форум“ :D а да видев кај седите на трибина ќе ви се придружев, следечи пут ајде :)

--- надополнето: 25 декември 2013 во 00:40 ---
Човекот премина во сериозни води, менаџер стана, нема да може да се посвети целосно на Комиитите. :pos:
јадеме гомна ние, ама кога ќе не грабне да ни прави една реденка на трибина :D

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
јадеме гомна ние, ама кога ќе не грабне да ни прави една реденка на трибина :D

Не бе што ти е..:D Он живот дава за нас, во возот од Кичево, жив штит ми беше.. :pos: (не за друго, немаше кај да легне) Ај ептен забегавме надвор од темава, за следна утакмица ќе се договориме преку пп, заедно да гледаме :D

Kajgana Shop

На врв Bottom