Ви треба драјвер? Побарајте тука.

• Креатор на темата Креатор на темата MkForces
  • Време на започнување Време на започнување
Симни го од овде, тој е официјален и последен од Реалтек.
Тој што ти го јавува Driverwizard е малку понов од овој официјалниот, само сомнително е колку е официјален!, инаку го најдов овде само за него важи она Use on your own risk :)
Благодарам многу !!!! :)

Драјвери за asus x451c за windows 7 32 не можам никаде да најдам, чаре?

Јок ќе бара ова нет конекција ко и остали а немам драјвер за ланот за да го поврзам. Ми требаат офлајн драјвери
Е да, ќе бара. Специјално за него драјвери нема за 7ца. Имам некои офлине солуции, пиши на П.П.

Е да, ќе бара. Специјално за него драјвери нема за 7ца. Имам некои офлине солуции, пиши на П.П.
не можам да ти пп имаш исклучено, симнав 8.1 но ќе пробам уште еднаш со некои алатки што ги најдов пошо ме мрзи да форматирам од ново, но најверојатно нема за седмица бев и до Сет и тие врска немаа

Дечки ми треба еден драјвер. Ако може некој линк да ми прати? Еве ви слики околу драјверот:

34232.JPG
Capture.JPG

Друштво ако има мандрак да ми искочи у пресрет и да ми најде драјвер за Canon LBP 1120 принтер за 64ка Win ќе лапа допаѓање од моја страна! Го свртев интернет со еден жетон и нигде не најдов :(

Вие со Nvidia графички инсталирајте Nvidia experience само бара драјвери и ги апдејтува.
Јас инсталирав и пак ми пишуваше дека немам драјвер кога ја играв "Dawn of war II Retribution".

Друштво ако има мандрак да ми искочи у пресрет и да ми најде драјвер за Canon LBP 1120 принтер за 64ка Win ќе лапа допаѓање од моја страна! Го свртев интернет со еден жетон и нигде не најдов :(

Си реков вечера.... како го имаш формулирано тоа допаѓањето што би се добило.... хаха.

Чичо ти најди драјвер ќе се частиме кафана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom