Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
П.с во вашиот штаб нема за пополнување некои формалности. Е тогаш ништо, ај ко ке добиете ке си направите своја лотарија. Очигледно знаеш како оди процедурата и во ваше време имаше наградни игри. Само тогаш не делеа станови и дуќани туку цели фабрики. Донекаде и те разбирам, да сум на твое место и јас нема да се замарам за едно станче кога некогаш кога ке добиете можи да ти падни цела фабрика или град.
Их Владе како ме погоди, не фабрика, ами две ми паднаа на награда, плус еден рудник и земјоделски комбинат. Најнаградуван средношколец бев во транзицијата.
Туку дај кажи што награда ќе земеш, не се срами, наши сме си.
Не е фората за 20 денари,од принцип не праќам...До коа ќе ве лаже владава(секоја) со вакви глупи фори?
Тоа моментално никој не го знае, и е чисто твое мисење и став, што незначи и дека си во право. Во случајот ако е местено си испаднал фраер и добро си проценил ситуација и најбитно си заштедил цели 20 денари. Сега ти си знаеш дали за едни пишливи 20 денари се исплаќа да се правиш фраер.
Ова е прашање за темата „ Математичка мистерија “
Ако со едно плико шансите ти се 1/200000, колкави ти се шансите ако пратиш 5 плика?
Стварно? Знаев дека ВМРО се напуни со вакви. Здравје, до година можеби Заев ќе го браниш по форумиве или Али (ќе си видиш како ти одговара).
Иначе тоа ЗНАМ дека е наместена, знаеш добро што значи, али ако сакаш буквално да го толкуваш, ок.
Ај доста се расправате кога сестра ми ја вози колата и живее во станот.Види за разлика од тебе јас гласам за оној кој сметам во моментот повеќе ми одговара. Така да толку од штабските приказни или така нешто.
И друга работа веќе кога си толку информиран дека е наместено, дај барем сподели на кого ке му падни првата и втората награда.Немора цело име и презиме, доволни ке бидат само иницијалите и градот. Инаку муабетот е како на спортска, сите знаат дека некоја утакмица била наместена ама откако ке заврши резултатот.
Значи ако си толку информиран дека е наместено повели сподели информации инаку твојот став би бил само став од некоја таму и ништо повеќе.
Незнам кај вас ама тука малце поинаку велиме.
Со НЕ не се излегва( кој што барем некогаш играл бељот знае на што се мисли).
Ај доста се расправате кога сестра ми ја вози колата и живее во станот.
Ај доста се расправате кога сестра ми ја вози колата и живее во станот.
Требаше фискалните да бидат барем над 100 денари ... вака како што е сега некој може да собере стотина фискални.
Шансите се многу мали , до крај на месецот ќе се соберат над 300.000 пликоа.
Требаше фискалните да бидат барем над 100 денари ... вака како што е сега некој може да собере стотина фискални.
Шансите се многу мали , до крај на месецот ќе се соберат над 300.000 пликоа.
Не ќе ми дај сега фискална . Очите ке му ги извам![]()
Дават ли таму кај вас фискални?
Контроли има ли од УЈП деновиве?
Денес испратив 5 плика... си купам цигари, оп фискална![]()
Тие што се во дупки не даваат фискални, но УЈП лом прави. (а тие што се моќни не им е гајле , ни за фискални ни за цигари ни за ништо).
Јас купувам кај стигам, досега собрав 4 пликоа , и петиот уште малце. Ако имам среќа и еден би бил доволен.