superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Da ne krevam akcii, ama zadnji put koga na katolicki Bozic sme bile prvi na tabela bese nekade 87/88 sezona...i ja zemavme titulata.
Pa....so gospod i Liverpool napred.
И 2008....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne krevam akcii, ama zadnji put koga na katolicki Bozic sme bile prvi na tabela bese nekade 87/88 sezona...i ja zemavme titulata.
Pa....so gospod i Liverpool napred.
Сакам да кажам, ко што ти нејќеш да се има слики у ПЛ темата, така ја нејќам извори да ставам. Башка и не секад има конкретен извор, ја коа објавувам некоја шпекулација сам си оценувам дали е веродостојна или не, макар и низ твитер да се праи само муабет. А више коа сум се мачел да преведувам нешто целосно, некоја изјава или сл. нејќам да оставам извор, можам само да кажам за кој дал изјава, па тој што сака сам нека си ја бара.
Споредувам два типа на уредување и праваСи ја споредуваш сериозноста на страната со несериозноста на постовите во ПЛ.
Убава работа, само напред![]()
И 2008....![]()
Споредувам два типа на уредување и права![]()
Пеџа никако да престанеш да ја хејташ И јас сум Ливерпул
Не е битно од кај се информациите, битно е дека се точни. Навивачите веруваат во нас а ние им возвраќаме со секогаш точни информации.![]()
Јас ти кажувам дека според мене коректно и правилно е да оставиш извор. Ти со твојата прави како сакаш, што да тикажам
Не, жими се не ми е јасно зошто секое мислење со кое што не се согласуваме во денешницава се карактеризира како „хејтање“? Да сакав да се курчам и да серам, ќе ви пишев на страната. Пишав тука, зошто сме помалку и најдобронамерно.
И да, битно е од каде се информациите зошто ги превземаш. Немаат тежина ако нема извор. Секоја сериозна страна да пишува „како што пренесува“, „превземено од“ и слично.
Не ти е првпат, редовно го правиш ова од она што го имам забележано. Пред недела време на страната имаше видео од Ајби нешто и гледам си коментирал се повреди нешто само и само да излезе дека оној шо го пишал не е у право. Коментираш еднаш-двапати у годината и тоа шо ќе го напишеш е негативно. Можеби не сум во право но кај мене имаш таков впечаток оставено во однос на страната.
Изворот ни малку не е битен ако информацијата шо е напишана е точна. Твое е да процениш дали е точно или не. Ако страната не пишуваше сериозни постови никој немаше да гледа шо пишуваме и одамна ќе згаснеше.
Не коментирам ни на Мац Редс а сум тесно поврзан со страната. Исто и таму пишував нешто негативно ако требаше да се стави. Од кога Игор ја превзема, нема муабет.
Јас прашав, зошто не ставате и дека мој совет е да се стави.
Тоа што на Скаузер88 страната е само 20 лајка под вашата е доволен показател дека стагнирате година дена и повеќе.
И да, изворот е битен затоа што за копирање извор без дозвола во нормална држава....
Страната на Скаузер вршеше размена со многу други страни и сигурен сека дека многумина од оние кои ја лајкнале не се фанови на Ливерпул. Ние на наша страна имаме банирано преку 100 фанови на Ливерпул. Бројот на лајкови не е некој показател за квалитетот на работата на страната. Или пак кога веќе одиме со лајкови, види по колку има на една објава на нашата а по колку таму
За извори не сакаме да ги пишиме. Мнозинството навивачи не оквалификуваа како добри, доволно ни е. Ете Рики нека направи анекта на тајната група која страна работи најдобро па да видиме мислењето на навивачите![]()
За ова ти зборам
Браво Скаузер, знам дека си ти, кога ќе дојдам дома, ќе ти лајкнам....не можам сега, на работа сум![]()
Страната на Скаузер вршеше размена со многу други страни и сигурен сека дека многумина од оние кои ја лајкнале не се фанови на Ливерпул.
Не сме правеле никакви размени у последниве 4-5 месециСтраната на Скаузер вршеше размена со многу други страни и сигурен сека дека многумина од оние кои ја лајкнале не се фанови на Ливерпул