Крш маици

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
49
Toreador напиша:
Ги пратам маичкиве веќе некое време...глупо ми е шо тука не се продават такви ствари...сигурен сум оти офчарината би купил барем 5-6илјади

http://www.noisebot.com/t-shirts_hoodies_tote_bags?gad=COPb-4ECEgj0RAQYbvyKNBix_rX9AyCv-vEO

www.phatrags.com

www.t-shirthell.com

пошто сликите немаат многу слаба резолуција моеш да си ги сејвираш и ќе тркниш на сито печат да ти испечатат на некоја маица и решен проблем само ти ќе имаш таква маица.

Дефинитивно крш!!!ама позитивно!!! не знам дали знаеш, има кај кузман едно дуќанче за принтање маички, 600 денара една ама со помалку бои...многу се јаки

мој избор:
product-thumb.gif
beaver-thumb.gif

experiment-thumb.gif
penishuge-tee.jpg

getretarded.gif
dontyouwish-tee.jpg

deepthroat.gif

a578.gif

Само принтањето е 600 денари или со се нивна маица?

Со се маица... а и маиците не се лоши, квалитетни се, не се размолкнуваат. не знам само дали може сам да си однесеш слика, или пак мораш да одбереш од апликациите кои тие ги имаат. не сум баш сигурна. битно цената е околу 600 д. маица + печатење

E ne kaj nas nema kul maicki samo dizel ili energi kremski sranja od koi sto kosa ti kreva.Treba sam da ides da si ispecatis e stvarno gi mrazam kremcive i bi gi zapalil site do eden na plostad zaedno so politicarive se razbira.

Стаам кладба у се шо имам вредно.....
Дека никој нема боље маичка од мојата.......:kajg:

П.С.....А друго нешто е.....Малку кој има гз да ја носи.......

MSV напиша:
Стаам кладба у се шо имам вредно.....
Дека никој нема боље маичка од мојата.......:kajg:

П.С.....А друго нешто е.....Малку кој има гз да ја носи.......
И ја се кладам, со животот.

ја иам принтано маички кај кузман и треба да принтам пак ама ме мрзи да идам ;))))

Goddess of Chaos напиша:
За шо и да зборуеш се кладам дека иам подобра а иам гз да носам било каква...:kez:
Пер...
Размисли добро пред да ме предизвикаш.......:wink:

:):)

хехехеее
Епа никој нема ко мојата мајчка...
Јас ја купив од пазар..:pehar::je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom