Најомилен музичар

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
hitno mi treba vasa pomoc....

..obozavam da slusam vaseg pevaca Jovana Jovanova i bas mi je stalo da se upoznam sa njim ....da li neko ima njegov e-mail....?..bilo sta???...hvala vam unapred :pipi:

Tim McIlarth, deckoto go pravi svojot bend poinakov od site ostanati punk bendovi.:aplauz:

Christina Aguilera, мај улитмејт! мај мјуз! ај адор х`р!

Човекот што моментално го носам на аватар и чиешто творештво, интерпретација и креативност ја однесоа музиката на друго ниво и мене лично ми ја дадоа онаа лупа на аналитичкиот пристап на музиката како уметност. Човекот што е роден на ист ден како и јас, што одбра да оди во војната во замена за главна улога во кафез. Човекот што чекореше што би рекол Достоевски по тесната граница од генијалноста и лудилото. R.I.P.

Еден неможам да изберам... а сите да ги напишам би било премногу.
Ај ке се сконцентрирам на најбитните. :raz:

the live ones:
1. Jason Kay (Jamiroquai)
2. B.B. King
3. Sting

the dead legends:
1. James Douglas Morrison
2. Freddie Mercury
3. John Lennon

и се разбира еден и единствен: Тоше Проески

Eddie vedder od Pearl jam frontmenot za tie so ne zna!!!:kesa:
I Kurt Kobain
img060128092129.jpeg

Дефинитивно Barry White!!!Го обожавам.Сите песни му ги знам.

Paco!

Муабетов одамна, `81ва ми се чини... Ама пази ги тројцава заедно...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=h-Flq9-9ly4[/media]

Stevie Ray Vaughan - Најдобриот "белец"(доаѓа од Тексас) блуз гитарист на сите времиња. Низ цела негова кариера свири со Double Trouble, и има свирено со многу други познати блузери.

Трагично загинува на 27 Август 1990 во хеликоптерска несреќа заедно со тројца познати музичари од групата на Ерик Клептон...R.I.P

http://youtube.com/watch?v=agHM4UC1gxo

Axel, Alice Cooper, Vince Neal, Tommy Lee, Paul Stanley, Ozzy Osbourne, Aerosmith, Bon Jovi, Bret Michaels, Freddie Mercury, Joey Ramone... И многуууу други..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom