Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
„Барселона е најдобар тим на светот, оваа сезона одиме по трофејот од Лигата на Шампиони!“
Жорди Алба!

ОДИМЕ, ОДИМЕ :vozbud:

Attachments

• 1512462_733323880012431_120137810_n.jpg
    1512462_733323880012431_120137810_n.jpg
    37,7 KB · Прегледи: 14
Од најдобар во универзумот, стасавте до статус во реклами да се радувате. Just saying. :pos:

Од најдобар во универзумот, стасавте до статус во реклами да се радувате. Just saying. :pos:

Најдобар е.

c2a8c438-61a0-43f6-b010-94f0dff4575b-620.jpeg

И судејќи според рекламата, само 2 цм. понизок од Роналдо. Сигурно ел капитано го има тоа поставено како услов. :свиркам:

Поентата беше ова:

"But I would also add that Cristiano has had unbelievably bad luck. He would have been the best player in the world in many other eras, but he has coincided with another of the game's greats." - Luiz Nazario de Lima Ronaldo

:place:

Деновиве на големо се пишува дека Тата си заминува на лето...Неговата последна изјава која ја даде може да се каже дека е дискутабилна, но сеуште е во доменот на шпекулации. Се огласи и Филе хахах :facepalm: Наводно Тата не бил задоволен од третманот кој го добива во Шпанија, од јавноста која постојано е критички настроена, а најмногу од се од споредбите со Пеп и славните денови на Барса...Настрана од тоа..Ова ме натера да размислувам..Се прашувам кога ќе излеземе од тие споредби, бидејќи очигледно целиот фудбалски свет живее со тие споредби.. Тоа мене како фан ме иритира и почнува да смета..Екипата е добра и се во свое време, годините минуваат тоа што било не се враќа, јас сум задоволен од досега постигнатото оваа сезона, и сметам дека Барса сеуште не го пребродила тоа што Пеп замина, сеуште се во тој заслепен круг..Кога сите ќе сватат дека тоа помина и дека ова е друго време, со нови предизвици и нови ривали тогаш ќе го видиме она што сакаме тој жар што треба да го има секој тим...Да се живее со минатото е еднакво на смрт во сегашноста...

Ерата на Пеп создаде многу (нови) фанови на Барселона.
Најголемиот дел од оние кои постојано ја споредуваат денешната Барса со таа на Пеп, се токму фановите кои почнаа да навиваат за Барса пред 3-4 години.

Ерата на Пеп создаде многу (нови) фанови на Барселона.
Најголемиот дел од оние кои постојано ја споредуваат денешната Барса со таа на Пеп, се токму фановите кои почнаа да навиваат за Барса пред 3-4 години.

Па добро, неможе да очекуваш ерата на Ван Гал да создаде нови фанови кога беше очај. Сигурно се сеќаваш како беше кога 90 000 фанови маваа бели знамиња.

Ерата на Пеп е најуспешната во историјата и сите успеси беа постигнати со напагачки и револуционерен фудбал кој што исто така ептен и помогна на Шпанија да оствари и таа рекордни перформанси. Така да кога се споредува со совршенството се изгледа полошо.

Сега за сега Тата работи добро јас ете овде прв пат читам дека сакал да си оди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom