Бодибилдинг суплементи

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Убав и квалитетен монохидрат?Дај кажете нешо да зеам,пошто вака на суво несакам.Ќе ги даде потребните ефекти Монохидратот иако пред тоа пиев Џек,Хорс? И немојте да пишете дека монохидрат си е монохидрат.

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Убав и квалитетен монохидрат?Дај кажете нешо да зеам,пошто вака на суво несакам.Ќе ги даде потребните ефекти Монохидратот иако пред тоа пиев Џек,Хорс? И немојте да пишете дека монохидрат си е монохидрат.
До сега најдобар се покажал Crea Pure, германска технологија и квалитет. Џекот нема врска и различни ефекти имаат овие два производа. Хорсот во себе содржи креатин, така да убаво ке биде да направиш пауза, ако веќе си го користел подолго време.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Да да имам доволно пауза после Хорсот.Го имате на лагер? Цена?

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184

Шо мислите за ова понуда? Вреди за парите ?
Ма јок! Гледат да ти подметнат глутамин и хот блод пошто не им се троши, а нема којзнае што фајде да видиш од нив. Барај некој пакет со креатин или амино поарно

Gjoroski

Master in Bodybuilding and Fitness Methods, IFBB
Член од
14 септември 2009
Мислења
1.332
Поени од реакции
998
Да да имам доволно пауза после Хорсот.Го имате на лагер? Цена?
Ќе проверам денес и ќе ти кажам, иако знам дека барем за сега увозникот престана да го увезува.

Член од
19 април 2009
Мислења
6
Поени од реакции
2
Ма јок! Гледат да ти подметнат глутамин и хот блод пошто не им се троши, а нема којзнае што фајде да видиш од нив. Барај некој пакет со креатин или амино поарно
Напротив, тие три производи (100% whey professional, Hot Blood и Glutamine 300 gr) се најпродавани и најбарани кај нас во Get Ready :)
--- надополнето: 20 декември 2013 во 10:14 ---
Новата година стигна порано во GET READY!! :)

GET READY - НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ
бр.1 (редовна цена 5.090 ден.)<>(новогодишна цена 3.333 ден.)
бр.2 (редовна цена 6.570 ден.)<>(новогодишна цена 4.444 ден.)
бр.1 (редовна цена 8.800 ден.)<>(новогодишна цена 5.555 ден.)
ЕДИНСТВЕНА ПОНУДА - Со секој купен пакет и доплата од само 200 денари имате можност да добите GET READY привилигирана картичка

http://www.napumpajse.com/shop/get-ready-paketi.aspx

Побрзајте, количините се ограничени! :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Кој Glutamin го даваат? Тој Бомб со вкус на леден чај? И она Hot Blood за што е?

L-Glutamin 300g - Unflavored

Hot Blood ти е суплемент за пред тренинг во него има : креатини , бета аланин , аргинин , кофеин и др , ќе ти даде поголема сила поголема издржливост за време на тренинг ..

Член од
17 ноември 2008
Мислења
346
Поени од реакции
15
Se prodava Gejner power mass gainer 2.5 kg cena po dogovor znaci gejnerot e nov 5kg 2.5 imam jas trgnato za mene 2.5 za prodavanje

Член од
17 ноември 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Aj ako moze nekoe mislenje i iskustva za whey proteinite na california fittes i iron maxx. I dadete nekoj predlog za dobro proteince :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Продавам Animal Cuts цена: 2.000 денари. Кој го интересира по ПП.

Kajgana Shop

На врв Bottom