Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.045
Komentatorov: from this angle, right foot...that's just orgasmic :D

А претходно
- Тhat's pure class on the grass...

Cleen sheet motherfuckers ...:D

Ме загрижува само што Џони се држеше за задниот лист, се надевам не е ништо посериозно.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
А претходно
- Тhat's pure class on the grass...

Cleen sheet motherfuckers ...:D

Ме загрижува само што Џони се држеше за задниот лист, се надевам не е ништо посериозно.
Не би требало зошто после тоа го бркаше Арнаутовиќ ко луд, но ако чувствува болки нека ја одмори следнава со Вест Хем.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Му вика кешли : Ке даваме по еден гол,јас една бомба од 20метри а ти мајсторија со десна

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Добри голчиња на Јанг ама посебно на Евра.(y)Мило ми е што полекa влегуваме во формата во најважниот дел од сезоната, а сега за во 1/2 финале се надевам дека ќе ни се падне некој од Сандерленд/Вест Хам зошто и онака имаме сега густ распоред така да не би ни одговарало двомеч со Сити, нив да ги оставиме за финале.:D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
после 2та гола на велбек и муабетите "ете ви го сакавте да си оди", да се надоврземе со денешниот гол на јанг и "ете ви го нели сакавте да си оди" ... некои работи немаат логика но се коментираат колку да сe каже нешто ;) . после ова јасно е дека јанг не треба да си оди зашто ете даде гол :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.616
Поени од реакции
8.320
и да цела дефанзивна линија денес беше беспрекорна, на чело со Еванс и Смолинг.Било кој пар од Еванс Смолинг и Еванс Џонс е добитна комбинација у моментов а тоа го воочил и Мојс и си знае што да прави.Вида може да ротира и да биде ментор улога во тимов зашто изгубил од брзина и снага и не тој Вида што го знаеме, ама сепак може да пружи одлични партии :) А Рио нека си продужи да си го прави она што грави во моментот( шиткање дуксери и разна облека :P)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
A не ми е јасно оти го завикавте кешли.. xD Тоа е за Кол. :) Ај за Дајв има смисла. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
33.052
Поени од реакции
68.045
A не ми е јасно оти го завикавте кешли.. xD Тоа е за Кол. :) Ај за Дајв има смисла. :D

Па по Руни, е најплатен Англичанец во Јунајтед. 9-ти најбогат фудбалер на Островото.

Иначе, лошо слушнав, или дебиливе од Стоук го исвиркуваа Флеч? Гледав на ептен лош квалитетет стрим, и не се слушаше најубаво што се галамеше....

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.885
Поени од реакции
21.818
мистер кеш ми даш ;) 3 најплатен играч во тим е тоа би објаснило се. инаку Кешли доаѓа од Ешли Кол !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom