Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ти гарант во основно и на наставничката си и кажувал дека заборавила да прегледа домашно :).

да, но само кога јас имав :icon_lol:

lol дај друго нешто, немам толку нет за трилогии, четирилогии. А не ми се започнува серијал, па да го баталам уште на почеток. :D

еве ти од мене предлози, не се како тие што бараш сите, али солидни филмчиња се.

Shoot to Kill
Final Destination 2
Lost City Raiders
The Last Stand
White House Down

врска нема wot, не го рецкај, топ е серијата.

A еве го и млаѓи Ио. :icon_lol:

Бомби4, пренеси им а и запази дека за серии не дискутираме овде, како планираш да ме наследиш ко така..

A еве го и млаѓи Ио. :icon_lol:

Бомби4, пренеси им а и запази дека за серии не дискутираме овде, како планираш да ме наследиш ко така..

нема врска тоа де во еден пост само споменав, се надевам нема да бидеш строг и кон мене како кон другите :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Да му дадам шанса на глумецот JT ? Не сум го гледал In Time има ли некој коментар за Runner Runner ?

Не е добра снимката

Сигурно е солидна, нема време за чекање убави снимки за Оскаровци, со години уназад сум ги гледал во нормални снимки номинираните, па после си чекам блу реј за оние кои се за rewatch, ќе видам каква снимка е овој ако е ептен крш не го глеам. Иначе ме потсеќа на The Fighter по постерот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom