Фан клуб - РК Вардар

Направи грешка.....со мршојадите (ака новинари) не треба да се замеруваш.Нема што не може уз еден ручек со нив да се среди.За две червени и ќерка и мајка ќе ти дадат да им ги земеш.За еден ручек и вечера и иницијатива за споменик место Аце да те стават ќе ти прават.

Лош потег. Без разлика дали е задоволен од известувањето, има начини како да се реши тој проблем. Да си бираш кој сака да известува за тебе не е правилен начин. Само си создава дополнителни непријатели и губи можност за промоција.
па овие екипа ептен беа промоција,шо да ти расправам,за натпреварите на жрк вардар ланската сезона пишуваја-СЕ ФРЛАТ МНОГУ ПАРИ А ТОА НЕ СЕ ГЛЕДА НА ТЕРЕН.
самсоненко треба забрана да му даде на екипа.мк ,има милион портали ,весници,радио,тв,ракометни портали и тн за промоција ,не е само ЕКИПА :rolleyes:

Ne e dobro ova, no mi se chini deka ne mozhe da napravat podobra usluga otkolku da ne pishuvaat za Vardar. Ednostavno pokatastrofalni vesti vo sekcijata za rakomet nikade ne mozhe da se najdat.
--- надополнето: 16 декември 2013 во 17:53 ---
Ne e dobro ova, no mi se chini deka ne mozhe da napravat podobra usluga otkolku da ne pishuvaat za Vardar. Ednostavno pokatastrofalni vesti vo sekcija za rakomet nikade ne mozhe da se najdat.

Продажбата за одредени корисници во моментов е прекината.

Ве молиме обидете се подоцна!.

:pos:

Еуфоријата за утре е еднаква на нула.
Барем јас се осеќам како пред небитен меч со Извиѓач...
Дали со случувањата од претходните мечеви ја убија еуфоријата или испадна дека не чини кога има толку дерби дуели во мал период (слично како кога Реал и Барса играа секоја недела, па немаше вообичаени коменари за утакмиците кои траеа и со месеци, туку брзо се завршуваше фамата).
Поголем дел од кајгана екипа го бојкотира мечот, а јас се мислам дали да го направам истото.
Анти-дерби дуели :icon_lol:

Пошто слабо има информации по нетов, да ви кажам дека картите за Комити ќе се продаваат утре пред ЗОО од 16 часот. Потоа ќе има кортео до сала...
Намерно е направено вака со цел да се намали бројот на индијанците...

Утре Комити колку ќе има не па Индијанци..:D
Како бе да те фати еуфорија, како да ти се иде со мерак..Цела година идеме во Кале, во СЕХА утакмица не пропуштаме, а сега во Борис ни ја тупнаа..Сега Борис нема да се наполни пак ќе има 2-3 000, а Кале ќе беше полна ќе имаше 2 000 публика, ќе грмеше цела сала, топ ќе беше атмосферата. Кале е можеби постара и помала сала, ама Кале е меракот, таму сме навикнати да го гледаме Вардар, не да не селат ко што ги селат Металург, за малце и во Велес ќе играа..Башка премногу е досадно 4 пати играме со Металург во Борис во една полусезона од коие две не така битни утакмици во СЕХА и две утакмици под знак прашалник дали беа наместени..Епа што им беше финтата пак во Борис да се игра, кога нема да има нешто многу повеќе публика не знам, ама искрено повеќе со мерак идев во СЕХА против Борац и Партизан.

Другите може нема да разберат, али стварно Кале е правата ствар, ем во центар, ем помала сала и подобра атмосфера. Уџум ми е Борис, ич не ми се трга, побрзо до Велес се стигнува. А и сомнителните натпревари со Металург па уште повеќе убиваат атмосфера.

Какви 3 000... Нема шанси да има повеќе од 2 000 луѓе утре.
Да дојдам до дереџе да не ми се иде на некоја утакмица, и тоа не било која туку дерби со Металург.... Чудна работа :)
Преголемо разочарување беше што ја преместија утакмицата од Кале во Борис...
Ниеден меч немам пропуштено годинава во ракомет и прв пат да не ми се оди на некој меч.

А мечот може многу работи да реши. Со победа едно 90% сме во Ф4, со пораз може многу да ни се замрсат сметките...

Не се секирајте....Металург ќе има повеќе навивачи....наши можда ќе бидат 1500,нивни уште толку сигурно.
И онака на сите утакмици на СЕХА у Борис ги има каде каде повеќе од нас на Кале.

Се нешто не ви чини у пм....:D

Не се секирајте....Металург ќе има повеќе навивачи....наши можда ќе бидат 1500,нивни уште толку сигурно.
И онака на сите утакмици на СЕХА у Борис ги има каде каде повеќе од нас на Кале.

Добар виц, забораваш дека во глобала Македонскиот народ се состои од пичондри и им е страв од инциденти. Може некој со стол да ги погоди, не се појавуваат они на вакви мечеви :)
За мечот од ЛШ којзнае колку сезонски билети им имаа дадено на наши фанови пошто од страв не сакаа да дојдат на утакмицата, па камоли за меч од СЕХА...

Имаат публика пошто милион промоции имаат кога се домаќини. А сега не се, така да ништо од бизнисот ;)

Имаат публика пошто милион промоции имаат кога се домаќини. А сега не се, така да ништо од бизнисот ;)

Е кои промоции ги имаат бе за у СЕХА ?
Башка јебеш промоција.....ако некој не го боли уво за Металург нема да иде,па макар бекстејџ се вртело 24/7 на сите канали на ТВ.

А за тоа дека се пичопндри и дека од страв многу нема да дојдат е за тоа се согласувам. :D

Е кои промоции ги имаат бе за у СЕХА ?
Башка јебеш промоција.....ако некој не го боли уво за Металург нема да иде,па макар бекстејџ се вртело 24/7 на сите канали на ТВ.

А за тоа дека се пичопндри и дека од страв многу нема да дојдат е за тоа се согласувам. :D

Па имаат некои промоции, тие што имаат блок карти за ЛШ добиваат некои привилегии за овие мечеви. Плус секој што тренира во нивните школи добива по неколку карти. Дете ако сака иде, сигурно нема само да иде, мора и родителите со него :D
Одат таму низ трговскиве (Сити Мол, Рамстор) делат карти, ракометарите нивни делат автограми и некои подароци даваат.
Добра работа си имаат на тоа поле :D

Продажбата за одредени корисници во моментов е прекината.

Ве молиме обидете се подоцна!.

:pos:

Еуфоријата за утре е еднаква на нула.
Барем јас се осеќам како пред небитен меч со Извиѓач...
Дали со случувањата од претходните мечеви ја убија еуфоријата или испадна дека не чини кога има толку дерби дуели во мал период (слично како кога Реал и Барса играа секоја недела, па немаше вообичаени коменари за утакмиците кои траеа и со месеци, туку брзо се завршуваше фамата).
Поголем дел од кајгана екипа го бојкотира мечот, а јас се мислам дали да го направам истото.
Анти-дерби дуели :icon_lol:

Пошто слабо има информации по нетов, да ви кажам дека картите за Комити ќе се продаваат утре пред ЗОО од 16 часот. Потоа ќе има кортео до сала...
Намерно е направено вака со цел да се намали бројот на индијанците...

Ne bojkotiraj ne se pali

Билетите купени online можат да се подигнат од билетара пред мечот, така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom