Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Истото се дешава и кај мене,појма немам што е проблемот.Веќе неколку дена е вака.Ако знае некој некое решение нека каже :)

Истото се дешава и кај мене,појма немам што е проблемот.Веќе неколку дена е вака.Ако знае некој некое решение нека каже :)
Jас мислев дека е до Chrome па инсталирав Firefox но пак исто, друга идеа за од моја страна незнам, очито нивни е проблемот се надевам ќе го решет за брзо иако многу нервират.

Jас мислев дека е до Chrome па инсталирав Firefox но пак исто, друга идеа за од моја страна незнам, очито нивни е проблемот се надевам ќе го решет за брзо иако многу нервират.
Не е до хромот и мопзилата,јас и двата ги користам.Го пријавив проблемот неќна па ќе видиме дали ќе средат.

Дали на некого не му отвара фејсбук на PC ??
Мене ми отвара само празна бела страна,а на апликацијата на мобилен си отвара нормално..
Ги читам коментариве на сајтов,има повеќе луѓе што го имаат истиот случај

Од пред еден ден ми се јавува facebook во оваа форма симнав нов adobe reader i flesh player, ама пак исто, дали некој знае да ми помогне до што може да биде проблемот. 1.jpg

види да не ти е потрошен лимитот, мене порано ми правеше така кога ми беше надминат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom