Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Iman Shumpert и JR Smith се вклучени во муабет за размена за Гасол. Понудава е од Лејкерс.
Шумперт и/или евентуално Чендлер, е тоа што јас прочитав.
Инаку се надевам дека ЏР нема да припари во ЛАЛ, Ник Јанг е доволно.

http://www.silverscreenandroll.com/...-iman-shumpert-new-york-knicks-tyson-chandler

Ако ги земат Чендлер и ЈР, отиде кап-спејсот за догодина, отиде и последната шанса дека коби ќе освои 6 прстен... А Лејкерс пак ќе си бидат максимум 5 во конференција и ќе испаѓаат во 1/2 рунда следните 2 години

Ако ги земат Чендлер и ЈР, отиде кап-спејсот за догодина, отиде и последната шанса дека коби ќе освои 6 прстен... А Лејкерс пак ќе си бидат максимум 5 во конференција и ќе испаѓаат во 1/2 рунда следните 2 години

Коби во принцип со договоров кој што го потпиша, многу големи се шансите да го бара во корнфлекс шестиот прстен.
Како и да е ова со Џеј Ар ми е смешно. А и смешни ми се и муабетине за Кармело. Не знам дали не сфатија сите дека стара гарда во НБА немаат голема улога.
Неки нови клинци...

Точно дека договорот на Коби е ретардирано голем, ама ако остане ваква ситуацијата со играчите, барем ќе имаат можност да потпишат max-contract играч. Со ЈР и Чендлер(мислам и 2цата 2 годишен договор), нема ни теоретски шанси за такво нешто. Едино Шамперт вреди од ситуацијава да се извлече, ако можат да напраат некој трејд за него евентуално

Смит ако дојде во Лејкерс тогаш и официјално ќе биде дека имаме најретардирана управа во цел свет. Ваков смешник и наркоман ич не е потребен во тимов.

Коби со повреда на коленото. Во аут 6 недели. Тоа шо му се деси немаше да има никакво влијание на 26год, ама за жал нема 26 и го сјеба коленото.

6 недели*. Барем јас така прочитав...
Коби може да се прости од 6тиот прстен, нема шанси овака.

Чек, 6 недели да не е? Мислам дека имаш грешка. :)
Едит: Ајсбој радувај се на вакви работи, што помалце игра Коби сезонава тоа подобро. :)

Не зборувам само за сезонава, после оваква повреда никогаш Коби нема да се врати на старото. Немаше среќа човекот, се повреди лошо во најлошиот момент...

Сезонава не, ама наредна и тоа како има шанси за прстен. Само треба да се изигра добро со драфтот. Мич треба да се покаже летово.

tumblr_my57uwfZpL1qcmnsoo1_400.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom