Фан Клуб: Вардар

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
овие спорт365 се нова страна, знам одприлика и кој ја држи и нон стоп имаат некој нови информации од блиски извори што ги нема на ниеден друг сајт, значи за некој месец ке видиме колку сериозен портал се со нивните блиски извори, дали ке се оствари нешто, лично јас мислам дека као тазе страна само си билдаат кликови со овие бомба вести, најново е и дека тричко ке го зееме... за тричко може и реално ми е зашто неможе гол да даде таму у белгија па ако го пуштат беспари зимај...Друга ствар ми е смешни ми се што ставаат нон стоп слики од трансфермаркт страната, као да е официјална берза :icon_mrgr: Јес да страната е стварно топ и сумите им се ептен добро погодени... али на секоја вест да пишеш "Тричко добро котира на страната на Трансфермаркет со сума од 1 милион евра" e доста аматерски :D

Ф

Флеш

Гостин
Извинете но дали вие сте луди ?! .... многу ми е ова помпа искрено ... Даниел и Шиков да ти дојдат ... ма нема шанси брат , Шиков има понуда од Андерлехт а Даниел од Ајнтрахт Франфурт и Евиен, а за германциве сум сигурен дека се доста сериозни да го земат ... а сега ако гледаме реално ... Филип Ивановски,Грнчаров сум многу сигурен дека ќе дојдат , се двоумам за Дарко Тасевски , има сериозна понуда од ЛудоГорец,неам појма како беа бугариве сеа шо се хит во Европа Лига ... но 50/50 проценти е дека Тасевски ќе дојде ако навистина е сериозно од страна на Вардар ... знам дека е се ок , нов газда , она тоа , но после да не прегореме и се разочараме , па курот ,извинете на израз , ми е крив што работите се движат во лоша насока ... ем лошо за нас ,за реномето си праиме бајрам ,ем Самсоненко го притискаме со преголеми очекувања му сипаме , а човекот е супер искрено и со сите надежи и напори се обидува да направи нешто за Македонија и покрај тоа што е Русин ... затоа ве молам , бидете реални , без проблеми и со Господ Напред !!! ...

За Вардар !!! и Чка Дончо

ваш Сокомита ... ВоРи :pipi:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
Абе мислете си дека Тричко или Георгиевски ќе дојдат во Вардар :pos:

Од сите набројани реално да дојде е само Филип Ивановски и мислам дека без разлика на спонзорот, Фичо ќе биде прво засилување за пролетната полусезона.
Бујчевски ќе биде на располагање, а ако не дојде Самсоненко, очекувам Стојков да се пресели во некој друг клуб.

Од другите кои се набројани, Грнчаров игра важна улога во Ботев, а Ботев во моментов е светлосни години од Вардар. Некаква надеж дава тоа што се скарал таму со некои играчи, па единствено ако го избкаат имаме некаква шанса да го земеме, во спортивно нема теорија.

За Тричко и Георгиевски не ни коментирам, тоа се рамни со научна фантастика.
Шиков е стандарден во Волин ако не се лажам, така да и него го отпишувам. За Тасевски немам ни идеја кај игра.

Ф

Флеш

Гостин
Абе мислете си дека Тричко или Георгиевски ќе дојдат во Вардар :pos:

Од сите набројани реално да дојде е само Филип Ивановски и мислам дека без разлика на спонзорот, Фичо ќе биде прво засилување за пролетната полусезона.
Бујчевски ќе биде на располагање, а ако не дојде Самсоненко, очекувам Стојков да се пресели во некој друг клуб.

Од другите кои се набројани, Грнчаров игра важна улога во Ботев, а Ботев во моментов е светлосни години од Вардар. Некаква надеж дава тоа што се скарал таму со некои играчи, па единствено ако го избкаат имаме некаква шанса да го земеме, во спортивно нема теорија.

За Тричко и Георгиевски не ни коментирам, тоа се рамни со научна фантастика.
Шиков е стандарден во Волин ако не се лажам, така да и него го отпишувам. За Тасевски немам ни идеја кај игра.
ama ama am am a ...... Грнчаров е веќе исклучен од тимот и тренира со децана .... така што бара веќе нов клуб .... а нема ни 15 дена до трансфер рок .... Тасевски исто така , бега заради безбедносни причини од Израел заради Палестина .... за Грнчаров сигурен сум , но за Тасета имам 50/50 веројатност дека може да дојде .... Стојков останува и конечно е решен да стави крај на кариера и последен клуб му е Вардар ... самиот изјави ... лично ...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Тричко искрено не ми е научна фантастика, со неговиот скор 0 голови and counting незнам кој би дал пари да го купи и кој би го чувал да му дава плата за ништо...

Ф

Флеш

Гостин
Тричко искрено не ми е научна фантастика, со неговиот скор 0 голови and counting незнам кој би дал пари да го купи и кој би го чувал да му дава плата за ништо...
изгледа брат и воопшто не го следиш ти во Белгија како игра .... ја го следам секое коло и слободно можеш да отидеш на овој линк и да го следиш ... Има видеа и од Пачо .... сега кај Тричко ... Тричко супер игра и е мотор на Беверен , ако не дава ,асистира ,игра , ја има 100 х пати погодено пречката, најистакнат е заедно со србинот во тимот ... затоа те молам не го пљукај ... шо не го плукаш Панчев шо го нема нигде искрено ... Дончо му ја плесна вистината и сега е главна манга по медиумиве со изјави ... уу го мрзам ... :cautious:

http://www.sport.be/fr/jupilerproleague/

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.076
Поени од реакции
74.816
ama ama am am a ...... Грнчаров е веќе исклучен од тимот и тренира со децана .... така што бара веќе нов клуб .... а нема ни 15 дена до трансфер рок .... Тасевски исто така , бега заради безбедносни причини од Израел заради Палестина .... за Грнчаров сигурен сум , но за Тасета имам 50/50 веројатност дека може да дојде .... Стојков останува и конечно е решен да стави крај на кариера и последен клуб му е Вардар ... самиот изјави ... лично ...
Еден Бугар на нашиот форум имаше пишано дека навивачите на Ботев стоеле зад Грнчаров и дека работите веќе се средени.
Така да заборавете на Грнчаров :)
http://www.focus-sport.net/news16119/boban-grancharov-shte-ostana-dokray-v-botev-pd.html
http://www.plovdivlive.bg/boban-blagodari-na-fenovete-za-podkrepata-tvyrdo-ostava-na-kolezha-5129.html

Ф

Флеш

Гостин
Еден Бугар на нашиот форум имаше пишано дека навивачите на Ботев стоеле зад Грнчаров и дека работите веќе се средени.
Така да заборавете на Грнчаров :)
http://www.focus-sport.net/news16119/boban-grancharov-shte-ostana-dokray-v-botev-pd.html
http://www.plovdivlive.bg/boban-blagodari-na-fenovete-za-podkrepata-tvyrdo-ostava-na-kolezha-5129.html
остави тоа брат шо викаат навивачите ... кога одборот ќе реши, нема мењавање на збор , тоа е тоа ... сигурно си оди ... чим со тренер , се степал ,со одборот ... нарушена е комуникацијата ,а тоа е многу лошо .... си оди ... исто шо се случи со Мојсов и со Ѓјуровски .... ама исти дупликат

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
изгледа брат и воопшто не го следиш ти во Белгија како игра .... ја го следам секое коло и слободно можеш да отидеш на овој линк и да го следиш ... Има видеа и од Пачо .... сега кај Тричко ... Тричко супер игра и е мотор на Беверен , ако не дава ,асистира ,игра , ја има 100 х пати погодено пречката, најистакнат е заедно со србинот во тимот ... затоа те молам не го пљукај ... шо не го плукаш Панчев шо го нема нигде искрено ... Дончо му ја плесна вистината и сега е главна манга по медиумиве со изјави ... уу го мрзам ... :cautious:

http://www.sport.be/fr/jupilerproleague/

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan-trickovski/profil/spieler_22753.html
Ууу каков асистент... у просек асистира на секој 600 минути :ROFLMAO:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.258
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ivan-trickovski/profil/spieler_22753.html
Ууу каков асистент... у просек асистира на секој 600 минути :ROFLMAO:
ама пречки и стативи знаеш како гаѓа ? :pos::pos::pos::pos:

@Вори ме мрзи да се враќам назад да цитирам ама постот со 8 милиона за влез во ЕЛ беше една од најголемите глупости што ги имам прочитано на форумов, а рачунај на форумов има членови ко сунѓерот и нескафе што имаат интелегенција на благоретардиран мравојад :icon_lol:
За влез во групи во ЕЛ се зима помалку од 2 мил. евра , а ако освоиш добиваш околу 10.5 мил. евра.
Да не го спомнувам продавањето на 15 играчи за 1 милион во рок од 3 сезони :cuc:

Ф

Флеш

Гостин
500 илјади од Македонска Лига ,победник
Плеј офф , 2,1 милион евра
Основен влез на група во Лига Европа , 1.2 милиони евра

а ова ми се податоци од пред 1.5 година ... од оваа година , тројно ги зголеми ја наградите колку се сеќавам ....

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ама пречки и стативи знаеш како гаѓа ? :pos::pos::pos::pos:

@Вори ме мрзи да се враќам назад да цитирам ама постот со 8 милиона за влез во ЕЛ беше една од најголемите глупости што ги имам прочитано на форумов, а рачунај на форумов има членови ко сунѓерот и нескафе што имаат интелегенција на благоретардиран мравојад :icon_lol:
За влез во групи во ЕЛ се зима помалку од 2 мил. евра , а ако освоиш добиваш околу 10.5 мил. евра.
Да не го спомнувам продавањето на 15 играчи за 1 милион во рок од 3 сезони :cuc:
Еве ги официјалните суми за наши услови бомбона кеш, а тоа 8 милиони се зима од ЛШ да влезеш у групи и да ги изгубиш сите мечеви

• First qualifying round: €120,000
  • Second qualifying round: €130,000
  • Third qualifying round: €140,000
  • Play-off round elimination: €150,000
  • Base fee for group stage: €1,300,000
  • Group match victory: €200,000
  • Group match draw: €100,000
  • Group winners: €400,000
  • Group runners-up: €200,000
  • Round of 32: €200,000
  • Round of 16: €350,000
  • Quarter-finals: €450,000