Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
paran ednu trojku ne pogodi a i znae da uleti pod kosh bezveze da izgubi topku i lukovic ako gu sobere sobere ako ne nisto
--- надополнето: 10 декември 2013 во 18:10 ---
p.s. gledam sga kozuv kolko igrav ocajno... strasno...

Индекс поен на Мандиќа 1,сама статистика кажуе 30% шут од поље,2 асистенцие,3 турноверс,5 лични грешке за индекс на корисност 1...солидан е.Мишко треба да се секне од плату едно 10-15% па да се малце консолидира,што му се дешава катастрофа е.

Мачки заличуе на старога од лани кд можда и беше најбољи 6ти играч у лигу,оправи се и он.

Капитен ме највише радуе,само нека продужи такој,днска имаше и најголему минутажу од сви играчи у тим,конечно да покаже нешто кошаркарско знање у овија 2 утакмице а не само ултимејт фајт. :))

Идемо даље сг!Само Куманово!

Вуле земаја 10 шута за 13 минута,ајмо ајмо може боље.:vozbud:
Шала на страну 3/4 тројке погодија,пошло га.

Иде му на Вулета, ок е :D Него Луковиќ још три блокаде до трипл дабл :vozbud:

Miskovic se vraca u formu toj e dobro, za Mandica svaka cast za ovuj utakmicu poslo mu ama zamislete kd nema da mu pojde shut. Lukovic kako i se ocekuese od njega jos kd bi gu popravile odbranu da ne primamo tolko poeni od poslabi timovi i da tepamo ss povise razliku:cool:
--- надополнето: 14 декември 2013 во 19:54 ---
http://ekipa.mk/mandik-postigna-39-poeni-za-pobeda-na-kumanovo-74-84/

Тој Мандиќ ми се чинеше и од марс да фрлеше ќе погодеше денес.

Еднаш во 10 години таква партија може да даде тој, и баш против нас се погосди ебате среќата ебате...
Прашав и во нашиот фан клуб, ама нема одговор, па да прашам и овде. Нели имаше некое правило за бројот на странски кошаркари во клубовиве?
Од тоа што видов освен Јанески и Радуловиќ другиве сите ви беа странци?
Мада нешто ми се врти дека и во минатото сме збореле на темава и ми имавте кажано дека некој од тие Станимировиќ/Младеновиќ има Македонско државјанство или можеби бладам...

Луковиќ е добар во напад, ама затоа во одбрана беше очаен. Нека не ве залажува бројот на рампите. Две од тие рампи беа чисти кошеви бидејќи ги направи откако топката беше во паѓање, а остатокот беа врз некои играчи кои пробуваа да направат егзибиции а беа за глава пониски од него...

Еднаш во 10 години таква партија може да даде тој, и баш против нас се погосди ебате среќата ебате...
Прашав и во нашиот фан клуб, ама нема одговор, па да прашам и овде. Нели имаше некое правило за бројот на странски кошаркари во клубовиве?
Од тоа што видов освен Јанески и Радуловиќ другиве сите ви беа странци?
Мада нешто ми се врти дека и во минатото сме збореле на темава и ми имавте кажано дека некој од тие Станимировиќ/Младеновиќ има Македонско државјанство или можеби бладам...

Луковиќ е добар во напад, ама затоа во одбрана беше очаен. Нека не ве залажува бројот на рампите. Две од тие рампи беа чисти кошеви бидејќи ги направи откако топката беше во паѓање, а остатокот беа врз некои играчи кои пробуваа да направат егзибиции а беа за глава пониски од него...
--- надополнето: 15 декември 2013 во 00:16 ---
Mladenovic i stanimirovic se domasni igra4i. Inaku praviloto e 4ca stranci ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom