Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Проблем со Note 3: од време на време браусерот губи интернет врска со пораката "Unable to connect to proxy server" или така нешто. После некое време yспева пак да се поврзе, или веднаш ако го ресетирам телефонот. Овoj проблем го немаат Chrome и другите браусери, само oноj вградениот, „фабричкиот". Чаре? Оти многу нервира.

Проблем со Note 3: од време на време браусерот губи интернет врска со пораката "Unable to connect to proxy server" или така нешто. После некое време yспева пак да се поврзе, или веднаш ако го ресетирам. Овoj проблем го немаат Chrome и другите браусери, само oноj вградениот, „фабричкиот". Чаре? Оти многу нервира.

Пробај со delete cache и delete data од тој browser.

Ke go izvadam da se kurcam zoshto da stoi vo dzeb :D Jas se naviknav,taman mi e.

Sent from my Samsung Galaxy Note 3

Мене па ми е страв да го ставам на маса, секогаш се случува (или јас сум баксуз :)) некоја чаша да се истури и толку од телефонот. Кога сме кај курчење, една девојка во еден локал извади Galaxy Mega 6.3 и моето "телефонче" личеше на мала играчка, нели, само по големината. После Note 3 бил голем, да видите мегата каква "цигла" е во живо. :LOL:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Едина мана на Ноте3 е што не го збира у џеб :)

Тоа не е проблем За работа е, прва опција беше МЕГА 6,3 што поголем екран. Па после да не биде толку голем,па некој нормален. Ноте3 остана крајна опција.

Нексусот 5ка кај нас има негде да се земе?

Ми треба совет т.е информација.
Имам нокиа c7 од САД купена и декодирана е и работи на наша мрежа.
Треба да одам за канада, ќе ми работи телефонот или не?
Треба нешто од тука да декодирам и сл, пошто што бил произведен за американски пазар би требало да работи и за Канада.
Исто така имам земено од мкд Samsung Win Duos кој нормално работи на наша мрежа. Ќе ми работи во канада, ако не , има некое чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom