Па причината поради која сака да те убеди може да биде тоа што е верен и не сака да сумњаш во него.Ја се водам според тоа дека попрво ќе му раскинам, него да го изварам. Се почитувам доволно за да не праам идиот од себе и од него.
Освен тоа кога ќе прашаш некој дали те вара, има разлика меѓу:
-Не.
-Шо ти е на тебе, зошто мислиш такво нешо, ја колку те сакам ти мене вака, може и ме вараш мене, со тој од ваму и онаму па на мене го вртиш муабетот сеа, не ми веруаш, како моеше вакво нешо да ми речеш, не те варам, не сум попилил на друга девојка... итн...
И ако те убедува 16 минути као не те вара и и симнуа ѕвезди, ондак не е баш на место тоа, мора да има причина чим сака толку да те убеди.
А што ако нема ФБ? Или има лажен профил и он па тебе те лови?Edna finta za neverstvo.Pravis lazen facebook profil i na deckot ili devojkata se dodvoruvas so profilot i ako mozes zakazuvas seks sredba ako prifati toa e toa.Sum pravela vaka na mnogu maski i site ispadna deka izneveruvat do eden.
А може и да се провери со лажни профили да
Лол. Може и се дрогира доколку вака се понаша.Се осеќа...... Лаже,мота,се крие, не кажува кај иде и со кого.Чудно се понаша, невообичаено....Го нема по 3 сата да се јави или пише воопшто навечер..а знаеш да пред тоа се јавувал често коа е искочен со другари.....Не дава мобилниот да го пипнеш, одма се буни и реагира...Престанува да ти обрнува внимание како порано..Дистанциран е малце.
И воглавном се осеќа по однесувањете со тебе дека е сменето на лошо.....А може и да се провери со лажни профили да Но тоа ми е веќе очајно и глупо да изиграваш ЦИА...
А како не, не знаеш........Aj elaboriraj?
Порасни.А како не, не знаеш........
Тоа е класика ..детски крајно...очајно е и глупо..но може да се провери ако ептен не си свестен дали мрда на страна..
Пишуваш и дознаваш све што сакаш..дали крие да има цура, лаже дека е free..дали флертува сака да се види на кафе али нормално мора да е по негов вкус сликите бар од таа цура.....Ако е заинтесиран за друга која е згодна убава и сака да ја види онда 80 % е спремен да вара! И највероватно веќе го прави тоа...
хахаПорасни.
Mene mi delue ti da porasnus brat ubavo e napisano ali ako te fatile znaci trauma ti e toa navedenotoПорасни.
Тебе џабе ти е, никад нема да пораснеш.Mene mi delue ti da porasnus brat ubavo e napisano ali ako te fatile znaci trauma ti e toa navedenoto
Moe pravo e kako se izrazuvam, sto me razbra znaci dobro se izrazuvam ... pozdravТебе џабе ти е, никад нема да пораснеш.
Ама ако се потрудиш може и ќе научиш да пишуваш и се изразуваш.