Како да се открие неверство?

Член од
14 септември 2012
Мислења
15
Поени од реакции
6
Edna finta za neverstvo.Pravis lazen facebook profil i na deckot ili devojkata se dodvoruvas so profilot i ako mozes zakazuvas seks sredba ako prifati toa e toa.Sum pravela vaka na mnogu maski i site ispadna deka izneveruvat do eden.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Најлесно и најбро е да и опниш еден анален секс и ко ќе си при крај да и речиш “залапај го сега да ти завршам у уста“ ако неќи, значи дека не те сака појќе и најверојатно си има друг.

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Ја се водам според тоа дека попрво ќе му раскинам, него да го изварам. Се почитувам доволно за да не праам идиот од себе и од него.

Освен тоа кога ќе прашаш некој дали те вара, има разлика меѓу:
-Не.
-Шо ти е на тебе, зошто мислиш такво нешо, ја колку те сакам ти мене вака, може и ме вараш мене, со тој од ваму и онаму па на мене го вртиш муабетот сеа, не ми веруаш, како моеше вакво нешо да ми речеш, не те варам, не сум попилил на друга девојка... итн...

И ако те убедува 16 минути као не те вара и и симнуа ѕвезди, ондак не е баш на место тоа, мора да има причина чим сака толку да те убеди.
Па причината поради која сака да те убеди може да биде тоа што е верен и не сака да сумњаш во него.
Замисли да имаш тотално млака реакција. Тоа не ми е баш типично за човек што е лажно обвинет за нешто. Кога ќе обвиниш невин човек мислам дека е нормално да очекуваш бурна реакција.

F

FARANG

Гостин
Edna finta za neverstvo.Pravis lazen facebook profil i na deckot ili devojkata se dodvoruvas so profilot i ako mozes zakazuvas seks sredba ako prifati toa e toa.Sum pravela vaka na mnogu maski i site ispadna deka izneveruvat do eden.
А што ако нема ФБ? Или има лажен профил и он па тебе те лови?

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Се осеќа...... Лаже,мота,се крие, не кажува кај иде и со кого.Чудно се понаша, невообичаено....Го нема по 3 сата да се јави или пише воопшто навечер..а знаеш да пред тоа се јавувал често коа е искочен со другари.....Не дава мобилниот да го пипнеш, одма се буни и реагира...Престанува да ти обрнува внимание како порано..Дистанциран е малце.
И воглавном се осеќа по однесувањете со тебе дека е сменето на лошо.....А може и да се провери со лажни профили да ;) Но тоа ми е веќе очајно и глупо да изиграваш ЦИА...

M

Muranyi

Гостин
Се осеќа...... Лаже,мота,се крие, не кажува кај иде и со кого.Чудно се понаша, невообичаено....Го нема по 3 сата да се јави или пише воопшто навечер..а знаеш да пред тоа се јавувал често коа е искочен со другари.....Не дава мобилниот да го пипнеш, одма се буни и реагира...Престанува да ти обрнува внимание како порано..Дистанциран е малце.
И воглавном се осеќа по однесувањете со тебе дека е сменето на лошо.....А може и да се провери со лажни профили да ;) Но тоа ми е веќе очајно и глупо да изиграваш ЦИА...
Лол. Може и се дрогира доколку вака се понаша.

Он на тебе нема да ти даде да му го пипнеш неговиот мобилниот:mad:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
А како не, не знаеш........
Тоа е класика ..детски крајно...очајно е и глупо..но може да се провери ако ептен не си свестен дали мрда на страна..
Пишуваш и дознаваш све што сакаш..дали крие да има цура, лаже дека е free..дали флертува сака да се види на кафе али нормално мора да е по негов вкус сликите бар од таа цура.....Ако е заинтесиран за друга која е згодна убава и сака да ја види онда 80 % е спремен да вара! И највероватно веќе го прави тоа...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
А како не, не знаеш........
Тоа е класика ..детски крајно...очајно е и глупо..но може да се провери ако ептен не си свестен дали мрда на страна..
Пишуваш и дознаваш све што сакаш..дали крие да има цура, лаже дека е free..дали флертува сака да се види на кафе али нормално мора да е по негов вкус сликите бар од таа цура.....Ако е заинтесиран за друга која е згодна убава и сака да ја види онда 80 % е спремен да вара! И највероватно веќе го прави тоа...
Порасни.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Mene mi delue ti da porasnus brat ubavo e napisano ali ako te fatile znaci trauma ti e toa navedenoto :D
Тебе џабе ти е, никад нема да пораснеш.
Ама ако се потрудиш може и ќе научиш да пишуваш и се изразуваш.

Kajgana Shop

На врв Bottom