Како бе така какви се тие врски на 16 години. Па и јас имав врска на 16, што има тука страшно?Добро бе кои ви се тие врски на 16 години(ако е стварно 16г), ај иди надвор таму играј фудбал прај снешко.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе така какви се тие врски на 16 години. Па и јас имав врска на 16, што има тука страшно?Добро бе кои ви се тие врски на 16 години(ако е стварно 16г), ај иди надвор таму играј фудбал прај снешко.
И тоа е можно, можеби и такво нешто и се мота низ мислите... попрво јас би ја натерал да ми раскине одколку таа прва да изреагира, ако ништо повеќе дај помогни како би изгледало тоа :Д ?Ја мислам дека не те изневерува ама е дека сјајно- не е сјајно, можно е да сака да раскинете, прајте муабет.
И тоа е можно, можеби и такво нешто и се мота низ мислите... попрво јас би ја натерал да ми раскине одколку таа прва да изреагира, ако ништо повеќе дај помогни како би изгледало тоа :Д ?
.Тоа како да ја натерам јас да ми раскине, отколку таа по своја волја да го направи тоа. бтв да и дадам некаква причина... можно е и тоа шо викаш да сака да раскине...:СКако би изгледало кое? Не те разбрав, пиши па ќе ти одговорам.
Бате ако ти стварно имаш 16 и веќе до сега си имал долга врска, многу ме подсеќаш на мене, само немој здраво за готово да ги лепиш емоциите на срце, биди горд и полн самодоверба пред тебе предстои бурен љубовен живот само така нема да ти обели косата до 30 освен ако тоа не ти е наследна мана.И тоа е можно, можеби и такво нешто и се мота низ мислите... попрво јас би ја натерал да ми раскине одколку таа прва да изреагира, ако ништо повеќе дај помогни како би изгледало тоа :Д ?

Тоа како да ја натерам јас да ми раскине, отколку таа по своја волја да го направи тоа. бтв да и дадам некаква причина... можно е и тоа шо викаш да сака да раскине...:С
Немој бе со то :Д не сме на фб, си имаш смешковци горе, разработи гоДа бате. 16 имам :Д

Е, ај ќе се обидам и вака...моежеби навистина ќе ми се разјаснат овие работи...Зошто да ја натераш да ти раскине, не разбирам и зошто да и даваш причина?
Штом си ја отворил оваа тема претпоставувам дека ти не сакаш да ја раскинете врската, а штом не сакаш да раскинете тогаш нема зашто да и даваш повод и причина за тоа. Мојот совет ти е да излезете на кафе и директно да ја прашаш зошто е ладнокрвна кон тебе, кажи и ако сака да раскинете тогаш подобро е да раскинете отколку да се однесува на тој начин, а ако не сака да раскинете тогаш нека ти каже зошто се однесува така.
Не се замарај со повод, причина и неверство. Директно зборувајте, нема ништо да изгубиш, само ќе заштедиш време и нервоза.
дај пушти ми мене од тоа програмчето поздравследењето е најдобриот и најсигурен начин за да се увериш, само колку си у можност тоа да го напраиш незнам
доколку идеш дома кај нејзе би можел да ти кажам едно програмче за да го инсталираш кај нејзе у пц со што би добил пристап до мејлови и разно разни ствари![]()
можеби ке биде посреќна..