Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.565
- Поени од реакции
- 11.579
Ова више yesterday's news стана, кај беше досеа?![]()
не бев дома асално да разгледам што како имало,сега го гледам и позитивно се изненадив

Ова више yesterday's news стана, кај беше досеа?![]()
Стварно е јако колку многу работи се случуваат макар и на 2-3 саати да се тргнеш од нетне бев дома асално да разгледам што како имало,сега го гледам и позитивно се изненадив![]()
RickyLFC9, не можеш да исконтролираш проста маса, колку и да се трудиш. Порано или подоцна ќе ја усерат работата. They come, they fight, they corrupt, they destroy... It always ends the same...Нема гајле луѓе, не се секирајте. Држам контакт со администраторот, свесни се дека не ги заебаваме и дека тие што ќе заебаваат се тие што нема да сфатат што е работата. Се ќе си тече ко што треба, вие само праите report на тие што прават проблеми на нивната страна
Едит: И секако, ако некој праша што е работава објаснете му како што е редот, или копирајте линк од страната или сликата што ви ја оставив од муабетот со админот пред 20 страни негде, пошто тоа е целата вистина црно на бело![]()
Не иди тој со нас,ќе си ги оштети гласните жици па не ќе можи да им го држи на гробарите.Ако ојме, ќе го викнеме и Наумче Мојсоски да скандира во ложата на QED Stadium![]()
Ако Хамураби можел и ја можамRickyLFC9, не можеш да исконтролираш проста маса, колку и да се трудиш. Порано или подоцна ќе ја усерат работата. They come, they fight, they corrupt, they destroy... It always ends the same...