Фан Клуб: Бамбер Бриџ

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
не бев дома асално да разгледам што како имало,сега го гледам и позитивно се изненадив :D
Стварно е јако колку многу работи се случуваат макар и на 2-3 саати да се тргнеш од нет :D

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Да си ибете векот, заглавив неколку саати читајќи ја цела тема, али вредеше :D

GO BRIGGS \o/
--- надополнето: 12 декември 2013 во 01:04 ---
Да си ибете векот, заглавив неколку саати читајќи ја цела тема, али вредеше :D

GO BRIGGS \o/

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Два збора иам само, највише посветени на иницијаторот @RickyLFC9 , а и до сите вас "Бамбер брижани"

СВАКА ЧАСТ

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.712
Поени од реакции
59.949
Нема гајле луѓе, не се секирајте. Држам контакт со администраторот, свесни се дека не ги заебаваме и дека тие што ќе заебаваат се тие што нема да сфатат што е работата. Се ќе си тече ко што треба, вие само праите report на тие што прават проблеми на нивната страна :)

Едит: И секако, ако некој праша што е работава објаснете му како што е редот, или копирајте линк од страната или сликата што ви ја оставив од муабетот со админот пред 20 страни негде, пошто тоа е целата вистина црно на бело :)
RickyLFC9, не можеш да исконтролираш проста маса, колку и да се трудиш. Порано или подоцна ќе ја усерат работата. They come, they fight, they corrupt, they destroy... It always ends the same...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.710
Поени од реакции
88.760
Neil GreenIt has got all the locals talking and we really appreciate the following!!! Hope we can keep the ties!!!
:cuc:

Него кога ќе одиме за Бамбер, да понесеме неколку шишиња Кавадаречка Ракија, и пред натпревар да им дадеме на фудбалерите.... Нешто ние ќе бидеме како друидон од Астерикс и Обеликс

Член од
30 август 2012
Мислења
3.637
Поени од реакции
6.425
Абе се убо ама е баш штета шо е далеку и треба визи за да се оди на некоја утакмица.А баш би било фешта :pipi:

Член од
30 август 2012
Мислења
3.637
Поени од реакции
6.425

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
RickyLFC9, не можеш да исконтролираш проста маса, колку и да се трудиш. Порано или подоцна ќе ја усерат работата. They come, they fight, they corrupt, they destroy... It always ends the same...
Ако Хамураби можел и ја можам :D

--- надополнето: 12 декември 2013 во 13:08 ---

Инаку луѓе, новинар од Lancashire Evening Post сака да направи статија за нас, помеѓу другите работи што им требаат, спомна ако можеме да направиме една слика со некој банер, шал, макар и да е фудбалска топка само. Ако сакате можеме да организираме нешто заедничко, да отидеме у некој паб и да направиме слика. Ако некој би можел да се нафати да направи некое знаме или такво нешто би било предобро. И ако има некои други идеи слободно можете да ги направите. Па ако сакаат повеќето можеме да се договориме и до понеделник да направиме заедничка слика :)

Kajgana Shop

На врв Bottom