Фан Клуб: Бамбер Бриџ

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
стискајте рипорт некој ако тресе глупости

Се убаво дечки, само се плашам да не му ја украдат идеата на Рики, па сите полноглавци да почнаат да воспоставуваат контакти со вакви тимови, да им лајкнуваат фан-пејџови итн итн.

Се убаво дечки, само се плашам да не му ја украдат идеата на Рики, па сите полноглавци да почнаат да воспоставуваат контакти со вакви тимови, да им лајкнуваат фан-пејџови итн итн.

Биди сигурен дека ќе има и такви што ќе сакаат да се напраат интересни.

Неможе бе друже, кој и да краде, една е Кајгана, и таа стои позади Рики. Ваква заедница во Македонија, гарантирам дека нема да најдеш.;)
Бај д веј, памтете дека ќе не има на некој портал, само е прашање на време да видиме кој.:icon_mrgr:

Ќе немаат подршка како денес и ќе се откажат брзо.

Кај мене на ФБ па, тикерон само ми јавува овој и овој го сакаат статусот на Бамбер Бриџ ФК и на сета таа лавина ќе се избаци некоја таа и таа го сака статусот на страница на среќата, семе синапово :icon_mrgr:

Не требаше на секоја клошарана да се шири, доволен беше форумот.
Им дадов до знаење дека нашата фан страна не е одговорна за било какви коментари на нивната пошто сите сме индивидуалци и не сме одговорни едни за други туку само за себе. И друг ако праша истото ќе му го кажам. Ако работите излезат комплетно од контрола, бришам фан страна и секакви траги, али се надевам нема да дојде до тоа :)

Абе кој и да се избацува и да прави проблеми, како што огранизирано ја шерувавме и собравке фанови, така ќе му удриме рипорт на фејс и крај. Ти Рики само остај го линкот од џубрето овде:coffee:

Како можеш да гледаш ЛШ додека Бамбер игра важна утакмица во купот ? Предавник ! Јас мислам дека треба да те банираат од темава.
Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.
А ти кај ја глеаше?

Неможе бе друже, кој и да краде, една е Кајгана, и таа стои позади Рики. Ваква заедница во Македонија, гарантирам дека нема да најдеш.;)
Бај д веј, памтете дека ќе не има на некој портал, само е прашање на време да видиме кој.:icon_mrgr:

Една е кајгана, ама денес имаш твитер, имаш фб страни каде лесно можеш да организираш народ да направи нешто.

Ај да не ширам негативна енергија на ваква прекрасна тема :)

Нема да дојде до такво нешто, само ние треба со усул малце, да не претеруваме со коментари на македонски, полека лагано терајте си, им праиме кејф на енглезите, којзнае колку се возбудени они денеска. :icon_mrgr:

Ќе прават некој трансфер на полусезона? :pos:

Џабе е тоа бе. Потсвесно јас со паметот бев на друго место.
А ти кај ја глеаше?

Осеќавме.

Бевме во контакт со хидро-метеролошкиот завод на Престон. Не известуваа во врска со ветрот, температурата.. :ROFLMAO:

Rick Gallagher This is gona do wonders for our Eurovision now
about an hour ago via mobile · Unlike · 18

:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom