Фан Клуб: Вардар

Ф

Флеш

Гостин
Само мора нешо да прокоментирам ... хехех ... смешно ми е навистина и иронија ...
повеќе публика имаме надвор од Скопје отколку во Скопје ... одиш во Битола, имаме публика повеќе таму ,симпатизери Комити ,не дебели .... одиш во Штип ... пак исто ... повеќе Комити публика отколку во Скопје ... па после џабе не би го преместил клубот во друг град , кога повеќе сме сакани надвор од СКопје отколку во Скопје ... :notworthy: :ROFLMAO:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
Само мора нешо да прокоментирам ... хехех ... смешно ми е навистина и иронија ...
повеќе публика имаме надвор од Скопје отколку во Скопје ... одиш во Битола, имаме публика повеќе таму ,симпатизери Комити ,не дебели .... одиш во Штип ... пак исто ... повеќе Комити публика отколку во Скопје ... па после џабе не би го преместил клубот во друг град , кога повеќе сме сакани надвор од СКопје отколку во Скопје ... :notworthy: :ROFLMAO:

Pa i ne e bas taka mesas mn raboti ali nema veze ajde

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.725
Поени од реакции
3.095
можеби грешам брат .... но има доста фанови на Вардар надвор од Скопје сепак зар не :LOL:

Ne vikam deka nema, jas poznavam epten lugje sto se za Vardar ali so ogled na situacijava sega zatoa e vaka. Ke vidis ako vleze sogurno Sergej druga pesna ke bide. Organiziran klub, novi zasiluvanja, pogolema informiranost na lugjevo posto vo vakva liga mizerna sto da gledaat.. lugjevo nemozat kraj so kraj da izlezat ke se zamara za takva mizerija. Se nadevam ke bide podobro ne samo nie , perd se i Pelister da bide kako sto treba toa e najbitno. Skendija e na povidok , Rabotnicki ke ima 3-4 tima sto ke bidat kvalitetni

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.149
Поени од реакции
8.118
:facepalm:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.262
Ќе биде тешко денес без Стојков и Хименез неверувам да тепаме. Со реми сум задоволен.
Жална ќе биде сликата на стадион. Шкендија ќе има каде каде поголема подршка ама тоа е тоа. Кога ќе дојде Сергеј друга приказна ќе биде :)

не го сфаќај сеиозно. По ова што го читам нивото му е малку над сунѓерот боб.

|gor

Шмрчем амфетамин
Член од
12 јануари 2010
Мислења
1.421
Поени од реакции
2.503
Овој Петровиќ е прав деструктивец цело време ја растура играта, ама нашата :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Толку без напаѓач, како помина сезонава со овој играчки состав и добро поминавме. Ајде се надевам на подобра пролет, далеку подобра.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.671
Поени од реакции
4.367
Ајде нека влага Самсоненко и нека мења се од корен, комплет, ниту еден играч од моменталниве не заслужува да игра во сериозен тим, освен можеби Стојков. Не знаеш дали се заебаваат или се озбилни со почетничкиве грешки, мачење е да ги гледаш. Зимаат по неколку илјади евра плата, а играат ко оние со кои пред неколку години бевме на дно. Тие бар земаа пари колку да преживеат и знаеш дека толку им е квалитетот, а овие....... Брука.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.262
Среќа неможев да стигнам на утакмица ќе се нервирав за џабе. Јебига без напаѓач тоа е.

Креативец се надевам на Дарко Тасевски договорот му завршува на лето, а бил во лоши односи со клубот па може да се договори нешто :) .
Во напад со враќањето на Бујчевски се надевам дека ќе се средиме.
Да се најде едно десно бекче место Реља би било идеално, а и десен бек ако се донесе не се љутам.
Секако мора на Ацо мора да му се продолжи договорот.
Да не баксузирам ама мислам дека титулата ни е сигурна годинава, а од 2015 може да бркаме успех и во Европа :icon_lol:

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Без Стојков сме на рамниште на второлигаш.
Ахххх каква само шанса имаше Влатче требаше да ја искине мрежата стварно штета :facepalm:
Овој Јакимовски цело време ја сецкаше играта судеше и најмали контакти.Кај го виде само пеналот јас незнам :facepalm: добро е што Павловиќ поправи иначе го обравме бостанот.
И дај нека му дадат нешто да јаде на Симјановски или нека му уплатат у теретана.Недај боже ќе дувне посилен ветер ќе го однесе.

Кур ги боли и така вечер ќе се начукаат во Привилиџ, ебаве тоа куртоните :mad:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.084
Поени од реакции
74.831
Без напаѓач толку е :pos:
Пријателски 0-0, иако можевме и МОРАВМЕ да победиме.
Вардар реално беше далеку подобар противник, или поточно ПОКОНКРЕТЕН противник.
Што му беше на Гроздановски денес не ми е јасно. Го помина и голманот и едноставно се ПОСРА. Имаше цел празен гол, а он шутна со 0 на саат.
Утнавме 5 чисти шанси за гол, додека Шкендија освен пеналот, мислам дека имаше уште една добра шанса.

Симјановски денес изигра добро, подаде и некои добри топки, ама многу е нестабилен во дуели, а и завршницата не му беше којзнае каква.

Првата сто процентна шанса ја имаше Симјановски ако не се лажам.
Топката во петерецот за осамениот Петров,кој мораше многу поубаво да регира иако беше свртен со грб. Да му ја опалеше со петица на Јовановски, немаше да ја види овој. Но не, се реши да ја додаде до Симјановски кој се обиде да пласира, топката чепна некого и мина крај голот.
Втората шанса беше за Дади ако не се лажам.
После изведен корнер, гостите кратко одбија, а Дади ќе дадеше маестрален гол со ножички, но Јовановски со парада ја извади од под пречката.

Шкендија пред пеналот имаше една шанса, но ударот заврши крај стативата.
Пеналот НЕМАШЕ ВРСКА.
Што кур им е на ова судииве три меча по ред СУДАТ НЕПОСТОЕЧКИ ПЕНАЛИ ПРОТИВ ВАРДАР. Биеше еден играч на Шкендија, Таневски ја блокираше топката која го погоди во раката, која патем му беше споена со телото. Да им ебам мамицата, непостоечки пенал за Металург, непостоечки пенал за Гостивар и денес непостоечки пенал за Шкендија.
Ама убеден бев дека ќе ја фати Павловиќ.
Неџипи шутираше убаво во долниот лев агол, но Павловиќ маестрално одбрани за голема радост на јужната трибина :D
До крај на мечот сељакот судијата се обидуваше да се искупи за грешката, па неколку сомнителни фаули ги досуди во наша корист.

Второ полувреме тандемот Симјановски-Гроздановски функционираше одлично.
Три пати доби добри топки Гроздановски.
Три пати осамен пред голот.
Првиот пат прими топка пред тројца гостински играчи, искочи сам пред Јовановски но несфатливо биеше над голот :tapp:
Вториот пат, беше покриен од неколку души, некој му ја чепна топката, а оваа дојде до осамениот Симјановски кој место да го сецне противникот или да продолжи десно до Хименез, се реши да бие, но ударот му беше блокиран со клизач.
Третата шанса на Гроздановски беше да фатиш и да се отруеш ебате :tapp:
Значи прима топка од Симјановски, сам пред гол, го минува и голманот и шутира како гомно :mad:
ЦЕЛ ПРАЗЕН ГОЛ АЛООООООО...

Петровиќ ходајуча комедија. Цел меч еден пас не погоди (и го упати најочајниот шут од далеку, кога ја зарина ногата во земја), освен еднаш.
Кога го погоди пасот, одма имавм нова сто процентна шанса. Цикарски беше во трк, им избега на дефанзивците на Шкендија и кога искочи пред гол, шутираше со лева ногаво погрешен агол, и топката заврши крај голот :tapp:

Последната опасна акција беше еден неуспешен шут на Асани. Како не погоди му ебам тоа :icon_mrgr: Имаше да го селат од Батинци :icon_mrgr:

На крај искористивме и скандиравме против управата.
Доста ви е педери! Ви дојде крајот :icon_mrgr:
Вака така, со само една постава дојдовме до делба на прво место на крај од полусезонава. Не јадеа доста малери. Останавме без напаѓачи, неправедно ни одземаа еден бод со кој ќе бевме осамени на врвот, засилувањето Бујчвски ни го суспендираа, цело време неколку играчи се повредени, Георгиев ниеднаш не заигра.
Се тоа говори дека само малце фали да се засилиме во пролет (ако влезе Самс) и фуриозно да ја освоиме третата титула по ред :icon_mrgr:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Две од шансите што ги имаше Влатче беа по асистенција на Петров, едната од нив беше кога го помина голманот и место со лева он со десна :tapp: Добар беше Жаре денес ама да му ебам мајката у пичка нека се гони од клубов. На Вардар влеечуги како Жаре не му се потребни.
Срамота како не ги тепавме денес зелките, јас пред да почне утакмцатата мислев ќе пружат отпор, они гревови со 10 играчи на своја половина се бранеа.
Али тоа е, Стојков на трибина и нема кој да даде гол.
А и Фичо Ивановски беше денес на трибина :D

Kajgana Shop

На врв Bottom